Tv

Alene Sammen søger singler til unikt kærlighedseksperiment

Drømmer du om at finde kærligheden, elsker du naturen, og er du træt af overfladiske dates? Så har du nu chancen for at finde den eneste ene.

TV 2 søger singler i alderen 20-40 år til den nye sæson Alene Sammen. Vi søger medvirkende med alle køn og seksuelle retninger, det vigtigste er, du har mod på at medvirke i et unikt eksperiment. Du bliver matchet af vores eksperter og skal tilbringe 10 dage på en øde ø alene sammen med et menneske, der har potentiale til at blive dit livs kærlighed.

Er tid og ro vejen til kærlighed?

I en travl hverdag fyldt med forstyrrelser, kan det være svært at give kærligheden den tid, som den fortjener. Vi undersøger derfor, om der vil opstå følelser, hvis I investerer i hinanden og ikke bliver distraheret af omverdenen, telefoner eller sociale medier. Der er rig mulighed for at fordybe sig i hinanden, når hverdagens larm bliver skiftet ud med lune nætter i hængekøjen og svømmeture i det fri i smukke Sverige.

Så hvis du er træt af at swipe efter kærligheden, har du nu muligheden for at skifte telefonen ud med en øde ø og melde dig til Alene Sammen. For at deltage skal du kunne tage væk i 12 sammenhængende dage i august 2022.

Ansøg her, hvis du er interesseret i at medvirke, blot er nysgerrig på at høre mere, eller måske kender en som skal have chancen:

https://shortaudition.com/Alene-sammen-3.