Tv

TV 2 Oiii søger medvirkende til 3. sæson af "Mit nye værelse"

Har dit barn eller barnebarn, din bror eller søster eller din bedste ven fortjent at få opfyldt drømmen om et helt nyt værelse? Så udfyld formularen.

Til august starter optagelserne til anden sæson af TV2 Oiii’s børneboligprogram “Mit Nye værelse”. I programmet kommer vores vært Malthe og vores boligekspert på besøg hjemme hos et barn, og på to dage forvandler de selv det mest håbløse børneværelse til det sejeste rum i hjemmet. De finder på gode løsninger, hvis det kniber med pladsen eller for meget rod, de tryller børneværelser til teenageværelser, og så elsker de temaværelser.

Så hvis du kender et barn, der har fortjent at få besøg, så er det nu, du skal melde dem til programmet. Det eneste krav er, at barnet skal være mellem 9 og 13 år, og du skal komme med en god grund til, at det lige netop er hans eller hendes værelse, der har fortjent en kærlig hånd. Du og det barn, du har indstillet, skal kunne sætte to dage af til optagelserne, og vi skal have fuld adgang til værelset.

Vi caster løbende til og med d. 1. august

For spørgsmål vedr. tilmelding skriv til oiiicasting@drivestudios.dk

Du kan tilmelde dig her: https://form.jotform.com/221842384484360

Vi glæder os til at høre fra dig.