Tv

’Kærlighed hvor kragerne vender’ søger single kvinder

Mød Mads, Andreas, Jannich og Kresten, der savner alle en kvinde at dele livet med.

Vestsjælland er klar med fire friske fyre. Mød Mads, Andreas, Jannich og Kresten. De savner alle en kvinde at dele livet med. Og de ved at det lykkelige liv findes i Vestsjælland, hvor de alle bor og arbejder. De har styr på livet. Nu mangler de bare at finde kærligheden…

Tilmeld dig her.

Mads, 26 år

Han tænder på en kvinde med et sødt smil, som også kan være fremme i skoende. Han kan tilbyde tryghed og nærvær – og så elsker han romantik og forkælelse. Mads bor i et parcelhus på 190 kvm, som han har sat i stand, så det er moderne og klar til en familie med børn. Mads har fast arbejde som operatør. I sin fritid elsker han at være i naturen, hvor han finder ro gennem jagt.

Andreas, 28 år

Han tænder på en sjov pige med en fræk attitude. Og så har han let ved at blive forelsket. Andreas er en stor drengerøv, der elsker at kører på motorcykel, man han er ikke bange for at være romantisk, vise sin følsomme side og varte en kvinde op. Han arbejder som fiberteknikker. Han har eget hus med stort værksted på landet, hvor han drømmer om at stifte familie.

Jannich, 31 år

Han tænder på kvinder med krøller, men mest at alt søger han en kvinde, der hviler i sig selv, og som har lyst til at flytte sammen og få børn. Jannich er uddannet inden for økonomi, og har startupvirksomhed, mens han arbejder som entreprenør. Blandt vennerne er han humørbomben, som spreder grin og glæde. Han elsker fodbold og vandreture i naturen, men er også kendt for at lave Vestsjællands bedste jordbærtærte.

Kresten, 28 år

Han savner en sød selvstændig pige med ben i næsen, der kan flytte ind i hans hus med have. Kresten har hænder skuet godt på, og han er selv i gang med at istandsætte huset med hjælp fra venner og familie. Når Kresten ikke er på arbejde, som chauffør, så elsker han at spille badminton og kører på mtb i skoven.