Medvirkende til Når arven splitter os

TV 2 søger medvirkende til Når arven splitter os

Står du midt i en opslidende arvestrid, eller har du opgivet at løse en årelang konflikt i familien? Så kan vi måske hjælpe. I serien Når arven splitter os hjælper arveretsadvokater dig med at få afsluttet din sag. For hvorfor opstår der strid i familien, når en af de nærmeste dør? Hvad er ret, og hvad er rimeligt, handler det om penge eller følelser, og er der stadig en chance for forsoning?

Skriv og fortæl din historie på arv@nordiskfilmtv.com, så kontakter vi dig.

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information på produktionsselskabets hjemmeside: (link til produktionsselskabets privatlivspolitik). Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.”