'Bachelorette' søger singlemænd til eventyr i Mexico

Er du single, mand og klar på et eventyr i smukke omgivelser i Mexico, hvor du skal date to singlekvinder, så se med her.

I starten af det nye år begynder TV 2 PLAY optagelserne til 'Bachelorette', der får premiere i sommeren 2023. Denne gang foregår eventyret i romantiske omgivelser i Mexico, hvor TV 2 PLAYs to singlekvinder skal date 18 mænd i håbet om at finde deres livs kærlighed. Du kan møde de to bachelorettes her. Er det dig, de leder efter?

Mød Julie her

Julie Kriegler er 26 år, bor i København og er født og opvokset i Aarhus. Julie har været single i cirka et år og har meldt sig som bachelorette, fordi hun gerne vil på sit livs eventyr og forhåbentligt finde kærligheden:

- Jeg har ikke en bestemt type, jeg går efter. Bare han har glimt i øjet, et sødt smil og er charmerende, så er jeg solgt, fortæller Julie, som håber, hun møder en 'megafantastisk mand, der er sød og sjov og fejer benene væk under hende'.

Bonusinfo om Julie

- Vild med tarteletter og tatar

- Slår næsten alle sangtekster op på Google for at finde ud af, hvad der præcis synges

- Der er aldrig akavet stilhed, når man er sammen med Julie, og hun har altid en sjov kommentar

Mød Mette her:

Mette Sommer er 33 år, bor i København og er født og opvokset på en gård i Ølsted i en familie med mor, far og to søskende. Måske har du set Mette før? Hun deltog i seneste udgave af ’Bachelor’, men fik ikke den sidste rose. Nu er hun klar til at uddele roser selv:

- Jeg leder efter en eventyrlysten mand med humor. Han må gerne være med på et aktivt liv med rejser, sport og generel smag for livet. Han må gerne være passioneret omkring en ting, og så må han godt vide, hvad han vil med sit liv, siger Mette, der i sin fritid selv er meget aktiv, elsker oplevelser og bruger tid med veninder.

Mette portræt. Video: TV 2 Danmark

Bonusinfo om Mette

- Har spillet fodbold i 1. division

- Spiser chilimayo på nærmest alt

- Bruger hellere sin opsparing på rejser, fremfor at købe en lejlighed

Meld dig til nu

Hvis du er single, mand og gerne vil på date med både Julie og Mette, så skal du melde dig til nu. Du skal kunne rejse væk i op til fem uger i begyndelsen af det nye år og selvfølgelig være åben for at finde kærligheden i romantiske omgivelser i Mexico.

Klik på linket her og tilmeld dig.