Tv

3xBeliggenhed søger nye deltagere!

Værterne på 3xBeliggenhed er igen klar til at hjælpe flere boligsøgende, som er faret vild på det udfordrende boligmarked.

I en ny sæson af TV2’s boligprogram 3xBeliggenhed vil de to boligeksperter, Sara Lygum og Christian Borregaard, bruge al deres erfaring og ekspertise til at finde det helt rigtige hjem til netop jer.

Boligmarkedet svinger som aldrig før og det kan være svært at gennemskue, hvad der realistisk kan lade sig gøre og finde lige præcis den bolig, som opfylder centrale behov og ønsker. Der bliver lyttet til jeres krav, ønsker og de tager drømmen om jeres nye hjem alvorligt. Sara og Christian viser tre bud på en drømmebolig, så er du på jagt efter et nyt sted at bo, er dette muligheden for at få den bedste hjælp, man kan ønske sig.

Vi leder efter par, gifte, samboende, enlige forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter en bolig sammen, så skriv til os på bolig@mastifftv.dk. Skriv navn, nuværende adresse, tlf., e-mail, lidt om jer selv og jeres boligdrømme, samt budget til at købe for.

Vi glæder os til at høre fra jer!