Tv

Drømmer I om at vinde et sommerhus nær Skagen?

Ny sæson af TV2's populære program, Sommerdrømme, søger medvirkende. Er det jeres tur til at vise, hvad I kan og vinde et sommerhus?

Vi søger alle tænkelige makkerpar: naboer, kollegaer, fætre/kusiner, forælder/barn, venner, ægtefolk, kærester, søskende, bedsteforælder/barnebarn mm. Uanset alder, køn, etnicitet, handicap og andet, så tøv ikke - vi opfordrer alle til at søge, så længe I har mod på en kæmpe udfordring.

I Sommerdrømme dyster I fire makkerpar, med hænderne rigtig skruet på, om at skabe hver jeres drømmesommerhus. I løbet af sommeren skal I opbygge og indrette rummene i sommerhusene. Når sommerhusene står færdige, bliver ét par kåret som vindere og dermed et sommerhus rigere.

Optagelserne finder sted på et hemmeligt sted nær Skagen i naturskønne omgivelser tæt på vandet.

Optageperiode: d. 5. august t.o.m. d. 18. september 2023

Er det jer, vi leder efter? Så send en ansøgning her så hurtigt som muligt!

Vi glæder os til at høre fra jer!

Har I nogen spørgsmål, inden I ansøger, så skriv til: casting@strongproductions.dk