Tv

TV 2 søger medvirkende til dokumentar om abort

TV2 er i gang med et nyt dokumentarprogram om abort og vil derfor gerne tale med gravide/par, der skal tage stilling til abort.

I et nyt dokumentarprogram sætter TV2 fokus på abort og de følelser og overvejelser, som kommer med abortspørgsmålet.

Til projektet vil journalist og tilrettelægger Mie Frank derfor gerne i kontakt med gravide kvinder og par, som overvejer at afbryde graviditeten eller har fået afslag på ansøgning om abort efter 12. graviditetsuge. Hvis du har fået foretaget en abort i udlandet, hører vi også meget gerne fra dig.

Samtalen er fortrolig og uforpligtende.

Har du lyst til at høre mere om projektet kan du/I kontakte Mie Frank på telefon 28 56 46 48 eller mail mie@kompagniet.dk.

Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af TV 2 DANMARK A/S, som i den forbindelse er ansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information om produktionsselskabet på https://www.kompagniet.dk.