Tv

Kan I komme først til verdens ende?

TV2 søger makkerpar, der er klar til deres livs eventyr. Har I en drøm om at tage på en storslået og livsændrende rejse sammen? Så har I chancen nu!

Hvordan vil I komme i mål, når I ikke må flyve? Når I ikke må lede efter genveje på telefon eller computer? Og I kun har et minimalt rejsebudget?

Vi søger makkerpar i alle tænkelige konstellationer: Venner, eks-par, søskende, naboer, kollegaer, svigermor/svigersøn, fætter/kusine, forælder/barn, kærester, eller noget helt andet. Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder, køn, etnicitet og andet, så tøv ikke. Det vigtigste er, at I har en fælles motivation for at drage afsted på denne rejse.

Hvorfor drømmer I om at få denne oplevelse sammen? Har I brug for at udfordre hinanden, opleve hinanden, styrke hinanden, genfinde hinanden, er der noget i jeres forhold, I har lyst til at ændre, eller er der en helt anden grund? Og hvorfor har I brug for at rejse ud i verden sammen for at opnå dette?

Er I klar til at kaste jer ud i en kæmpe udfordring og et rejseeventyr uden sammenligning, så skynd jer at sende en ansøgning – klik her!

Ansøgningsfrist: Fredag d. 8. juni - men jo før, jo bedre!

For at kunne deltage, skal I kunne tage fri i 50 sammenhængende dage fra midt-oktober til midt-december 2023.

Har I nogen spørgsmål, inden I ansøger, så skriv til: casting@strongproductions.dk

Vi glæder os til at høre fra jer!