’Kærlighed hvor kragerne vender’ søger singlekvinder

Fire friske fyre fra Fyn er klar til at finde kærligheden.

Mød Anders, Rasmus, Benjamin og Tobias. De savner alle en kvinde, der vil forelske sig på Fyn.

Tilmeld dig her

Anders, 31 år

Anders drømmer om at stifte familie med børn på Sydfyn. Han arbejder i et familieforetagende, som han drømmer om at overtage, og derfor er fremtiden på Fyn.

I fritiden har Anders brugte mange timer på de lokale fodboldbaner, og så elsker at han også at spille computer, når benene er for slidte til fodbold.

Anders søger en kvinde, som han kan nyde fremtiden med.

Video: TV 2 Danmark

Rasmus, 25 år

Rasmus oprindelig fra Vestjylland, har forelsket sig i havet omkring Sydfyn, hvor han er ved at uddanne sig til maskinmester og drømmer om at komme ud at sejle.

Rasmus har både bil, båd og motorcykel og elsker at rode med motorer. Han er allerede uddannet mekaniker, så en stor del af fritiden bliver brugt i værkstedet.

Han er mester i dårlige jokes og drømmer om kærlig kvinde i sin havn at komme hjem til.

Video: TV 2 Danmark

Benjamin, 31 år

Brandmanden Benjamin elsker Fyn. Han er vild med strand og skov.

I fremtiden drømmer Benjamin om at få et nedlagt landbrug med en masse land, hvor han kan nyde naturen, for det er især der han finder ro. Han har to Børn på to og fire år, som er hos Benjamin, hver anden uge.

Han søger en kvinde, der ligesom ham elsker naturen og gerne vil med på eventyr.

Video: TV 2 Danmark

Tobias, 25 år

Tobias har hænderne skruet godt på. Han bruger rigtig meget tid i sit kolonihavehus, hvor han har bygget alt selv. Men Tobias er ikke kun en dygtig handyman.

Han har også en passion for haven og madlavning. Han finder ro i køkkenet, og med masser af kærlighed laver han gerne mad til en sød kvinde. Det er selvfølgelig med grøntsager fra haven, og de bedste delikatesser fra hans arbejde i et supermarked.

Tobias drømmer om at finde en kvinde, der vil skabe et hjem med børn sammen med ham på Fyn. Han tænder på en kvinde, der har ambitioner for livet, og som vil med på spontane udflugter.

Video: TV 2 Danmark