Konkurrencebetingelser vedrørende 'Minkavlerne'-konkurrence

Her kan du læse konkurrencebetingelserne.

I perioden 19/9/2023 – 27/9/2023 afholdes der en konkurrence om tre stk. ’Minkavlerne’ merchandise fra Lakor – en hoodie, en t-shirt og en cap. Konkurrencen annonceres i et opslag på TV 2s Facebook, hvor deltagelse i konkurrencen finder sted i kommentartråden hertil. Der trækkes tre tilfældige vindere.

SĂĄdan deltager du

For at deltage skal du fortælle os, hvilken scene fra ’Minkavlerne’ sæson 4, der er din favorit indtil videre. Det gør du ved at skrive dit svar i kommentarfeltet til det opslag, hvor konkurrencen er annonceret.

Præmie

Præmien består af en hoodie, t-shirt og en cap som til en samlet værdi af 1200 kr. Præmierne kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter. Vi trækkere tre tilfældige vindere, som hver vil vinde præmien bestående af en hoodie, t-shirt og en cap. Vi skal gøre opmærksom på, at det ikke er sikkert, at størrelser og modeller er på lager, når vinderne er fundet. Vi forbeholder os derfor retten til at tilbyde vinderne en anden størrelse eller model end ellers ønsket.

SĂĄdan kontaktes vinderen

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at TV 2 offentliggør og "tagger" dit navn i kommentarsporet.

Hvis vinderen ikke sender TV 2 sine oplysninger (herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt ønskede størrelser til præmien) inden for 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der findes en ny vinder.

Betingelser for deltagelse i konkurrencen

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 Danmark A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV. Konkurrencen er 100% administreret af TV 2.

Konkurrencer på TV 2s Facebook-side er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Læs mere om hvordan TV 2 behandler dine oplysninger i forbindelse med konkurrencen i vores privatlivspolitik her.

Ansatte hos TV 2 Danmark A/S og Falster Inc.mĂĄ ikke deltage i konkurrencen.

Man skal mindst være 12 år for at kunne deltage i konkurrencen.

Ansvar

TV 2 Danmark A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 Danmark A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 Danmark A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.