Hvem kan slå Joachim og Marianne?

16x9

Nyt underholdningsshow hvor kun en sejr tæller. Følg dysten fredag kl. 20.35!

TV 2 kommer med en lille julegave til seerne i form af et nyt underholdningsshow. Vinderparret fra årets "Vild med dans" - kuglestøder Joachim B. Olsen og den professionelle danser Marianne Eihilt er klar til at kaste sig ud i en række spændende konkurrencer mod Line og Henrik, som har været kammerater i flyvevåbenet. Ud over Marianne og Joachim kan seerne også glæde sig til et gensyn med "Vild med dans"-værten Andrea Elisabeth Rudolph. Hun skal lede nemlig lede slagets gang.

Spektakulært og underholdende
Både Marianne Eihilt og Joachim B. Olsen er inkarnerede konkurrencemennesker. De er sprængfyldt med selvtillid, og de går altid på banen for at give sig fuldt ud. Det bliver spændende at se, hvordan parret klarer sig på udebane, når de skal dyste i en række forskellige udfordringer for både krop og hoved. Nogle af udfordringerne er sportsgrene, som vi kender dem, mens andre er spektakulære, sære og ikke mindst underholdende.

Rulleski og høvdingebold
De to hold skal blandt andet konkurrere om, hvem der kan samle et givent antal publikummer i studiet og ramme en totalvægt på 417 kg., ligesom der skal dystes i skiskydning, der kommer til at foregå på rulleski. Desuden vil seerne kunne se parret tage udfordringer som amerikansk høvdingebold og huskespil op.

Unge udfordrere
Det er Line og Henrik, begge 24 år, som skal kæmpe mod de to toptunede atleter. Line og Henrik mødte hinanden i flyvevåbnet, hvor de blev sat sammen som "buddies". Det er den betegnelse, man bruger om to soldater, der skal passe særligt på hinanden i en kampsituation. Siden har de været kærester - også efter tiden i hæren.

Drømmer om at flytte sammen
Line er nu politiaspirant på Sjælland, mens Henrik passer sit eget tømrerfirma i Jylland. Line er tidligere konkurrencesvømmer, og hun både styrke-, motions- og boksetræner. Desuden elsker hun ekstremsport og har engang vundet en konkurrence om at køre længst tid i den gamle rutsjebane i Tivoli i København.

Henrik er også en sportsmand. Han løber, svømmer og er vild med motorsport. Blandt andet er han den lykkelige ejer af en stor fjernstyret helikopter. Line og Henrik drømmer om at flytte sammen på Fyn. Det kræver startkapital, og derfor er de stærkt motiverede til at slå Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt og derved vinde præmien på 200.000 kr. Og i dette show tæller kun en sejr.