Go' sommer Danmark

16x9

For første gang nogensinde springer "Go' morgen Danmark" sommerferien over. Lisbeth Østergaard bliver fast vært på "Go' sommer Danmark", hvor hun danner værtspar med skiftevis Mikkel Beha Erichsen og Anders Breinholt.

TV 2 øger i sommeren 2010 servicen over for danskerne og sender daglige udgaver af "Go' sommer Danmark" hele sommeren. Det er første gang, at "Go' morgen Danmark" ikke holder sommerpause, og når det kan lykkes, sker det bl.a. med stor hjælp fra tv-værten Lisbeth Østergaard.

Hun bliver den faste kvindelige vært i "Go' sommer Danmark", der sendes fra Tivoli i København mandag-fredag klokken 7-9 i de fem uger fra mandag 5. juli og til og med fredag 6. august. Lisbeth Østergaard vil hen over sommeren danne værtspar med skiftevis Mikkel Beha Erichsen og Anders Breinholt.

- "Go' morgen Danmark" er et program, som jeg selv tænder for om morgenen, og det bliver en stor fornøjelse og spændende udfordring for mig at være med til at give de morgenfriske et program i sommerferien, som både er aktuelt og underholdende. Og jeg glæder mig piv meget til den store opgave, siger Lisbeth Østergaard.