Quiz-nørder vinder en million

For syvende gang i programmets historie blev der udloddet en million i 'Hvem vil være millionær?', og det var en helt rar oplevelse at vinde, fortæller de to quiznørder, som nu er en million rigere.

"Og her kommer spørgsmålet til en million kroner", kunne Hans Pilgaard sige i aftenens afsnit af 'Hvem vil være millionær'. Spørgsmålet lød "Ved hvilket af disse OL vand Danmark flest guldmedaljer?" A. Atlanta 1996, B. Sydney 2000, C. Athen 2004 eller D. Beijing 2008.

Og selvom de på ingen måde var sikre på svaret og ikke havde flere livliner tilbage, så endte Jon og Lars-Ole med at svare A. Atlanta i 1996, og den beslutning fortryder de selv sagt ikke - den viste sig nemlig at være en million kroner værd.

"Jeg kan ikke huske så meget af de sekunder, hvor vi svarer og vinder. Men jeg kan huske, at det føltes helt rart at vinde", fortæller Jon med et grin.

Ville have stoppet på 500.000
Jon var ellers parat til at stoppe på 500.000 og forsøgte at overtale Lars-Ole til at tage den beslutning. Men der var én ting, som de begge havde i baghovedet.

"Vi havde snakket med Hans Pilgaard lidt inden, og han sagde, at hvis man havde et godt hoved og forstod at bruge sine livliner, så kunne man sagtens vinde 50.000. Men man skulle satse for at vinde en million, så det havde vi i baghovedet", fortæller Jon.

Lars-Ole er mere Rock'n'Roll
Med det i baghovedet og den lidt mere gambling-villige partner ved sin side endte Jon altså med at lade sig overtale til at satse de 500.000.

"Lars-Ole er lidt mere Rock'n Roll, og sagde, at det er lige så sjovt at være dem, der havde tabt en halv million, som dem der havde vundet en million. Det er sjældent, at man har chancen for at satse hundrede procent. Jeg var dum og kom til at tænke på pengene, han fik hevet mig tilbage i spillet. Og det er mere et spil, end at det handler om at tjene penge", fastslår han.

Læs mere her på tv2.dk i morgen, hvor de to vindere fortæller, hvad gevinsten skal bruges på og Hans Pilgaard fortæller, hvordan det er at skrive en check på en million kroner.

Se med på mandag, hvor Hans Pilgaard får besøg af en række unge, der står foran at skulle flytte hjemmefra, i 'Hvem vil være millionær?' klokken 20.00 på TV 2.