Johnny Logan glæder sig til Top Charlie

16x9

I aften slår PARKEN i København dørene op til to dages folkefest med en perlerække af landets største dansktopkunstnere og de to verdensstjerner, Johnny Logan og Hansi Hinterseer.

Den irske sanger Johnny Logan, der især er kendt for sit Grand Prix vindernummer fra 1980 "What's Another Year", glæder sig til at optræde foran et dansk publikum i PARKEN i aften.

"Jeg har altid været glad for at arbejde sammen med TV 2 Charlie. Danmark er blevet mit andet hjem, og jeg glæder mig meget til at spille live i PARKEN foran et syngende publikum. Jeg kender mange af de andre kunstnere, så jeg glæder mig selvfølgelig også meget til at se dem og få en sludder", siger Grand Prix-hitmageren Johnny Logan.

Herdorf og Logan: to tidligere Grand Prix-rivaler mødes igen
En af de dansktopsangere, som Johnny Logan kender særdeles vel, er Anne Herdorf, der, sammen med Keld Heick, er vært for "Top Charlie i PARKEN". De to mødte hinanden for første gang tilbage i 1987 i forbindelse med det Internationale Melodi Grand Prix:

"Johnny Logan var sikker på, at jeg vandt, og han var temmelig presset omkring det! Vi fulgtes i en taxa, og jeg husker, hvor nervøs han var. Det betød alt for ham at vinde konkurrencen. Jeg var jo bare 19 år og havde en fest uanset hvad, siger Anne Herdorf, der dengang fik en 5. plads med "Det var en lille melodi".

Johnny Logan vandt til gengæld det internationale Melodi Grand Prix det år med sangen "Hold Me Now". Nu kan de to tidligere rivaler nyde en festlig og kammeratlig aften i musikkens tegn uden at bekymre sig om sangkonkurrence og placeringer.

Udover Johnny Logan og Anne Herdorf kan gæsterne til "Top Charlie i PARKEN" se frem til en fire timers lang koncert med de største hits fra Dorthe Kollo, Keld & Hilda, Dario Campeotto, Kirsten & Søren og Klaus & Servants, Hansi Hinterseer, Søren Poppe, Richard Ragnvald, Brdr. Olsen og Fede Finn & Funny Boyz.

"Top Charlie i Parken 2" vises på TV 2 Charlie fredag 18. maj kl. 21.00