Tv

Hov! Når live-reportere lader som ingenting

Når live-reportere bliver overrasket af eksempelvis kæmpe regnbyger, sprinklere eller noget helt tredje på live-tv, så lader de sig sjældent mærke med det, for der er ingen, der opdager det alligevel - eller er der?

Den altid benhårde politiske redaktør Henrik Qvortrup kommenterede i går direkte fra finansministeriet. I starten af hans indslag dryppede det lidt, men efterhånden som indslaget skred frem, tog regnen mere og mere til. Det tog dog en rum tid for den politiske redaktør at indse, at han ikke kunne kigge ud af sine briller, og til slut måtte han resignere.

"Jeg tror, jeg må aflyse min deltagelse i det her interview, for det stå ned i stænger", bemærkede han.

Henrik Qvortrup er langt fra det eneste eksempel på reportere verden over, som bliver overrasket af regn eller vand men som alligevel holder gode miner til slet spil. Morten Resen og Ida Wohlert havde i Go'morgen Danmark studiet her til morgen fundet to eksempler fra live-reportere som overraskes af uforudsete hændelser på live-tv.

I videoklippet øverst kan du se, hvordan en amerikansk reporter overraskes af sprinklere i græsset under et live-indslag. Og til slut i videoklippet kan du se, hvad en kvindelig reporter gør, da hun bliver overdynget med vand fra en forbi kørende bil.