Tv

Bubber berørt over mands manglende penis

Bubber blev noget overrasket, da den transseksuelle mand Erwin pludselig smed bukserne for at vise sine kvindelige kønsorganer - Se hvordan Bubber reagerede i videoklippet øverst.

For godt et år siden satte Bubber sig for at undersøge, hvorfor nogle mennesker føler, de er født i en forkert krop, og hvordan det er at leve på den måde.

Derfor tog han kontakt til Erwin, Mark Bo og Pippin, der engang hed Eva, Bolette og Pia. De er transseksuelle og befinder sig på hver sit stadium i den langvarige proces i at forvandle sig fra kvinde til mand.

Alle tre berørte de Bubber dybt med deres intense historier, men specielt Erwin gjorde stort indtryk på Bubber, da han fortalte om sin mislykkedes penisoperation.

"Han har jo været rigtig mange år undervejs, og når man så ikke når sit mål, så er det svært at holde gejsten og gnisten oppe. Så jeg kunne virkelig godt føle med Erwin, at han ikke havde nået sit mål, og den skuffelse og det nederlag det må have været, det kan jeg godt sætte mig ind", fortæller Bubber til tv2.dk.

Han lægger heller ikke skjul på, at Erwins historie gjorde stort indtryk på ham.

"Jeg blev berørt, det gjorde jeg virkelig, og man ville bare ønske, at man kunne gøre et eller andet for at hjælpe", fortæller Bubber.

Men Erwin havde heldigvis ikke mistet gejsten helt, for som man kan høre i videoklippet, havde han besluttet at få lavet endnu en penisoperation. Hvordan det gik, kan du se i næste uges afsnit af 'Danmark Ifølge Bubber'.

Bubber: Det må være et svært liv
Men selvom Bubber altså ikke kunne hjælpe Erwin direkte, så håber han, at programmerne her kan være med til at nedbryde tabuet om transseksualitet og medføre til en større samfundsaccept af, at nogle føler, de er fanget i en forkert krop.

Tiden med de tre transseksuelle har i al fald givet Bubber en lang større forståelse for deres svære situation.

"Følelsen af at være uden for eller følelsen af at være en hund i et spil kegler, den har vi jo alle sammen mærket, men forestil dig så, at det går ind og præger dig dag ud og dag ind, uden at du kan gøre noget ved det. Det har jeg prøvet at sætte mig ind i, så godt jeg kunne, men det er svært, når man ikke selv er der", fortæller Bubber til tv2.dk og uddyber:

"Men jeg kan godt forestille mig de pinsler og dilemmaer, de må gå igennem og følelsen af, at de ikke hører til nogen steder".

Derfor kan Bubber også godt forstå, at de tre mænd er villige til at gå gennem en del lidelser for med tiden at føle sig tilpas i deres krop.

"Når man tænker på konsekvensen ved ikke at gøre det, at de så vil gå rundt og føle sig fanget, så tror jeg, det er helt naturligt, at man vil forsøge at gøre sig selv fri", fortæller Bubber og fortsætter:

"Det er lidt ligesom at komme hjem eller en rejse på vejen til at komme hjem til sig selv, fordi man ikke helt er sig selv, og det tror jeg, man vil gå rigtig, rigtig langt for at blive".

Du kan se Bubbers møde med Erwin, Pippin og Mark Bo i aften på TV 2 kl. 21:25 - og næste tirsdag kan du se, hvordan det går, når Erwin får lavet en ny penisoperation. Det er også på TV 2 kl. 21:25. Hvis du ikke kan vente så længe, så husk, at du kan se begge afsnit, lige når du har lyst på TV 2 Play.