Gensyn: Her er sangene fra Toppen af poppen

Få et glædeligt genhør med alle sangene fra premieren på Toppen af poppen

Første hovedperson var hele Danmarks rockmama - Sanne Salomonsen - og de andre kunstnere Kasper Winding, Nabiha, Dicte, Mark Johnson, Peter Belli, Sanne Salomonsen og Mads Langer gav på skift giver deres bud på Sannes største hits.

Du kan også høre musikken på iTunes. Klik blot på linket i boksen øverst til højre

Hør alle sangene nedenunder og få desuden et indblik i, hvordan kunstnerne mindes deres egne fortolkninger.

Kasper fortolker Sanne Salomonsens nummer: Kærligheden kalder

Om udfordringerne fortæller Kasper: Sanne var for mig den sværeste at fortolke. Sanne og jeg har kendt hinanden siden vi var 12 år. Og det er sværere for mig, at synge for nogen jeg kender godt end 1000vis af mennesker. Man bliver bare mere blufærdig, når man kender hinanden godt. Jeg var også lidt ude af træning med at synge falset.

Johnson fortolker Sanne Salomonsens nummer: Sui Sui

Om udfordringen fortæller Johnson: Jeg havde sommerfugle i maven, inden jeg skulle op. Det var ligesom juleaften. Jeg tænkte over, om Sanne ville kunne lide det. Men det var en svær udfordring. Jeg valgte, at fortælle historien bag Sui Sui, om en pige som blev overset derhjemme, som fik bank og overvejde at begå selvmord.

Dicte fortolker Sanne Salomonsens nummer: Det er ikke det du siger

Om udfordringen fortæller Dicte: Jeg mødte første gang, da hun sang på vores gymnasium til en fest. Så det var vildt at skulle synge for hende. Den sang jeg havde valgt, var en sang med store følelser. Den har betydet meget i mange menneskers liv, så det var et sårbart sted at gå ind. Den første version jeg lavede, spillede jeg for mig søn. Men han syntes den var for kedelig, så jeg måtte finde på en ny.

Nabiha fortolker Sanne Salomonsens nummer: Voodoo

Om udfordringen fortæller Nabiha: Sannes nummer var sværest for mig at fortolke. Det er nok fordi, at jeg har hørt det nummer så mange gange før. Det er bare så indprentet. Jeg brugte hele min øver på at få det til at fungere, for til sidst i øjeblik at skrabe det hele ned og lave det om. Så jeg skrev en ny sang midt om natten, og derfor var bandet ikke med. Og jeg tror nok at jeg kom til at holde Peter vågen.

Mads fortolker Sanne Salomonsens nummer: Overgir mig langsomt

Om udfordringen fortæller Mads: Det var nemt for mig at vælge et af Sannes numre. Jeg har altid drømt om at synge det her nummer for hende. Og jeg vidste med det samme, at jeg ville gøre det skrøbeligt for hende, for det fortjener teksten. Jeg kan huske, at det var meget intenst.

Peter fortolker Sanne Salomonsens nummer: Taxa

Om udfordringen fortæller Peter: Det betyder meget for mig at synge for Sanne. For 20 år siden havde jeg en nedtur, og jeg sagde til min kone at, nu stopper jeg.Men så, så jeg et show i fjernsynet, hvor Sanne sang røven ud af bukserne, og det inspirerede mig. Hun satte simpelthen Peter Bellis motor i gang. Så det er Sannes skyld at jeg spiller i dag, og hun ved det ikke engang