TV: Se Bubber i pikant Burlesque-show

Er det bare endnu en form for bizar seksuel fantasi? En undskyldning for at holde en avanceret swinger-fest gemt bag et kostume? Se det show, der giver Bubber adgang til det pikante og hemmelighedsfulde burlesque-miljø.

Da Bubber første gang møder op til en Burlesque-fest bliver han afvist ved døren. Det er ikke for udefrakommende og slet ikke for kameraer. Miljøet lever i undergrunden og har i første omgang ingen ambitioner om at se dagens lys på landsdækkende tv.

Men da Bubber mødes med tømmerlærlingen Tinus tager tingene fart. Bubber inviteres indenfor i Tinus og kærestens hjem, der er indrettet som en pikant kabaret fra først i det tyvende århundrede. Her holdes burlesque-fester med optræden på scenen i stuen og Bubber inviteres til fest.

Der er bare en betingelse for at blive inviteret til fest hos Tinus. Bubber skal bidrage med et act - et Burlesque-show. Du kan se Bubbers adgangsbillet i videoklippet øverst i artiklen og gense programmet på TV 2 Play.

Om Burlesque:
Da Burlesque første gang så dagens lys tilbage i 1860'erne var burlesqueshows en kombination af satire, performance-art og voksenunderholdning.

Ordet burlesque betyder egentlig "op og ned" og genren handler ofte om at vende sociale normer på hovedet.

Burlesque slog først rigtigt igennem i 1900-tallet med navne som Josephine Baker, Mae West og Marlene Dietrich.
Kilde: Wikipedia