Stop Tyven på TV 2 i denne uge

TV 2 er med Station 2 i spidsen gået ind i kampen mod de alt for mange indbrud, der hvert år begåes i Danmark. I aften kl. 20.55 skyder Station 2 kampagnen i gang med en direkte udsendelse fra Københavns politigård. Mød værterne i tv-klippet.

Natasja Crone, Trine Panum Kjeldsen og Niels Brinch ser blandt andet nærmere på professionelle tyvebander fra Østeuropa i aftenens Station 2 live fra Politigården i København. Politiet har en specialenhed til at følge disse grupper, og vi møder nogen af Danmarks skarpeste efterforskere.

Station 2 undersøger også, hvor dårligt mange danskere beskytter deres hjem og gør det alt for nemt for tyvene, og en garvet indbrudstyv vejleder en familie i, hvordan de burde sikre sig mod indbrud. Og så møder vi danskere, der har oplevet at stå ansigt til ansigt med en indbrudstyv.

Den direkte udsendelse holder pause under en kort 22-Nyhederne og vender tilbage kl. 22.05 med endnu en halv times direkte transmission.

Næste mandag den 28. januar er Station 2 igen tilbage direkte fra Københavns politigård.

Stop tyven hver aften i denne uge:

Tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge står Trine Panum Kjeldsen og Niels Brinch klar som værter i det direkte program, der ser nærmere på de seneste dages tyverier i Danmark og på nye og aktuelle kriminalsager, som politiet har brug for hjælp til at opklare.

Tirsdag kl. 22.40
Onsdag kl. 23.10
Torsdag kl. 22.40


Go' morgen Danmark, Go' aften Danmark og TV 2 Nyhederne følger Stop Tyven alle dage i ugen.