Zulu Comedy Galla 2013: Her er de nominerede

Så er datoen og nomineringer til årets Zulu Comedy Galla på plads, se hvem der er nomineret her.

I år løber det store Zulu Comedy Galla-show af stablen d. 25 august i Operaen og vises på TV 2 Zulu d. 1 september.

Årets komikere

Vanen tro er der to kategorier komikerne kan dyste om, nemlig prisen som 'Årets komiker' og 'Läckerol-prisen', for de nye og upcoming komikere.

Nomineringer til årets komiker er netop blevet afsløret, det er; Anders Matthesen, Christian Fuhlendorff, Rasmus Bjerg, Tobias Dybvad og Magnus Millang der skal kæmpe om den prestigefyldte pris. Værten for årets show og de nominerede til Läckerol-prisen er endnu ikke afsløret.

Stem på din favorit

Det er seerne, der afgør, hvem der vinder, og du kan allerede nu stemme på, se link i linkboksen.

De nominerede er bestemt ikke uvante med Zulu Comedy Galla. I 2009 vandt Anders Matthesen prisen som årets komiker og i 2011 vandt Tobias Dybvad Läckerolprisen. Forrige år fik Rasmus Bjerg og værten for showet Nikolaj Lie Kaas samtlige danskere til at grine af og synge med på sangen 'Fugt i Fundamentet' der var lavet til lejligheden.

Comedy Festival

Showet ligger i forlængelse af årets Zulu Comedy Festival, der kører fra d. 23 august til d. 1 september, hvor et hav af danske komikere traditionen tro laver masser af Stand-up. I år gæster blandt andet Jonathan Spang, Martin Brygmann og Michael Schøt festivallen og Simon Talbot har præmiere på sit andet one man show.

Og se mere om festivalen på Zulu.dk