Sæsonopdatering

16x9

Hvem dansede sammen med hvem? Hvem vandt den allerførste udgave af Vild med Dans? Få svaret på disse og mange andre spørgsmål nedenfor, hvor vi har samlet nogle af højdepunkterne fra alle fire sæsoner af Vild med Dans.

1. sæson 2005 (forår)

Mia Lyhne og Thomas Evers Poulsen vandt finalen. Mia og hendes suveræne dansepartner, Thomas Evers Poulsen, fik skovlen under både publikum og pressen, da de indtog studiets bonede gulve for sidte gang med tango, rumba og ikke mindst freestyle.

Marianne Eihilt blev nummer to sammen med den charmerende Erik Peitersen.

Politikeren, Klaus Bondam, dannede par med Soffie Dalsgaard og nåede helt til semifinalen, før seerne stemte ham ud.

Værtsparret i første og anden sæson var Andrea Elisabeth Rudolph og Peter Hansen, der heller ikke var blege for at tage en svingom en gang imellem.

Cykelrytteren Jesper Skibby, der dannede par med Julia Petrovic, var omdiskuteret i den første sæson af Vild med Dans. Skibby var med sin charme og engagement seernes favorit langt inde i konkurrence til trods for, at dommerne ikke just gav cykelrytteren topkarakterer. Skibby blev dog ved med at danse videre uge efter uge, indtil han som den første mand blandt de kendte blev stemt ud.

De tre første afstemninger resulterede i et groft indhuk i de kvindelige kendte. Først måtte Sofie Stougaard forlade dansegulvet, så kom turen til Marianne Florman og ugen efter måtte Stine Stengade forlade programmet.

Her følger en oversigt over dem, der dannede par i første sæson af Vild med Dans:

Skuespilleren Sofie Stougaard dansede med Tobias Karlsson.

Håndboldspilleren Marianne Florman dannede par med René Christensen.

Skuespilleren Stine Stengade dansede med Lars Christensen.

Skuespilleren Mia Lyhne dansede med Thomas Evers Poulsen.

Cykelrytteren Jesper Skibby dannede par med Julia Petrovic.

Politikeren og skuespilleren Klaus Bondam dansede med Soffie Dalsgaard.

Handymanden Erik Peitersen dannede par med Marianne Eihilt.

Dommerne var Anne Laxholm, Britt Bendixen, Jens Werner og Kim Dahl.

2. sæson 2005 (efterår)

David Owe og Vickie Jo Ringgaard vandt finalen.

Marianne Eihilt og Eskild Ebbesen blev nummer to i finalen.

Efter ni intense uger måtte Sisse og Steen se sig besejrede til trods for en flot afsluttende vals og en intens salsa. Det blev et vemodigt farvel til en finaleplads for parret, der ellers havde danset sig ind i danskernes hjerter.

Birthe Kjær forlod programmet efter en blodprop i hjertet. Birthe fik et ildebefindende umiddelbart efter træningen til programmet og blev straks kørt på sygehuset med dansepartneren, Bo Loft Jensen, ved sin side. På sygehuset kunne lægerne fortælle, at blodproppen havde været undervejs længe. Sangerinden fik foretaget en ballonudvidelse og blev derefter indlagt til observation. Birthes exit fra programmet medførte en seerstorm, hvor hundredevis af seere satte sig til tastaturet for at skrive opmuntrenede mails til Birthe.

Her følger en oversigt over dem, der dannede par i anden sæson af Vild med Dans:

Tv-værten Sisse fisker dansede med steen lund.

Skuespilleren Peter Mygind dannede par med Mie Moltke.

Bladdronningen Bettina Aller svingede skørter med René Christensen.

Kim Milton dannede par med Ann Wilson.

Roeren Eskild Ebbesen dansede med Marianne Eihilt.

David Owe havde Vickie Jo som dansepartner.

Sanger Birthe Kjær dannede par med Bo Loft Jensen.

Skuespilleren Allan Olsen havde Soffie Dalsgård som dansepartner.

Mayianne Dinesen dansede med Lars Christensen.

Zindy Laursen havde fornøjelsen af at danse med Tobias Karlsson.

Dommerne var Britt Bendixen, Anne Margrethe Laxholm, Jens Werner og vinderen fra foråret, Thomas Evers Poulsen.

3. sæson 2006 (efterår)

Håndboldspilleren, Christina Roslyng, vandt Vild med Dans-trofæet sammen med dansepartnere, Steen Lund.

Charmøren, Simon Mathew og dansepartneren, Viktoria Franova, indtog andenpladsen efter en intens finaledyst.

Musikeren Nikolaj og partneren Soffie Dalsgaard gav den gas i semifinalen med en forrygende paso doble, men måtte se sig slået og indkasserde en flot og værdig trejdeplads.

I tredje sæson blev sæsonens flotteste kjole kåret af seerene på Vild med Dans egen hjemmeside. Knap 9000 seere stemte mellem de udvalgte kjoler og det blev Viktoria Franovas gule west coast swing-kjole fra program 8, der løb med sejren.

Tredje sæson blev også sæsonen, hvor deltagerne blev kastet ud i dansen West Coast Swing. Den vestkyst, som navnet hentyder til, er den amerikanske, og dansen er intet mindre end staten Californiens nationaldans.

En farverig deltager i tredje sæson var Morten Lindbjerg, bedre kendt som Master Fatman, der dannede par med Mie Moltke. Morten sprang ud i de hidtil sete mest fantastiske kostumer, hvor en kæmpe sombrero, Elvis-kostume og en rød superhelte dragt bare var et lille udpluk af Mortens farvestrålende garderobe.

Værtsparret i tredje sæson var Claus Elming og debutanten, Christine Lorentzen.

Her følger en oversigt over dem, der dannede par i tredje sæson af Vild med Dans:

Sangeren Anna David dannede par med René Christensen og nåede langt i konkurrencen.

Hele Danmarks Annette Heick svingede skørter med den tidligere vinder og dommer, Thomas Evers Poulsen.

Holdboldspilleren, Christina Roslyng, dannede par med Steen Lund og sammen dansede de sig hele vejen til finalen og vandt Vild med Dans-trofæet.

Skuespilleren, Liv Corfixen, dansede sammen med danmarksmesteren i latin, Mads Vad.

Skuespilleren, Lærke Winther, dansede med Klaus Kongsdal, men blev desværre stemt ud i starten af konkurrencen.

Speedway-kongen og sæsonens alderspræsident, Ole Olsen, havde glæden af at danse sammen med charmerende Marianne Eihilt.

Morten Lindberg, bedre kendt som Master Fatman, havde Mie Moltke som dansepartner.

Sangeren Simon Mathew havde den udsøgte fornøjelse af at danse med den skønne Viktoria Franova. Samarbejdet blev til en flot andenplads i konkurrencen.

Frontfiguren fra Nikolaj & Piloterne, Nikolaj, havde den erfarne Soffie Dalsgaard som dansepartner. Parret dansede sig til en tredjeplads.

Bokseren, Gert Bo, dansede sammen med vinderen fra anden sæson, Vickie Jo Ringgaard.

4. sæson 2007 (efterår)

Skuespilleren Robert Hansen vinder Vild med dans-trofæet sammen med dansepartneren Marianne Eihilt.

Komikeren Vicki Berlin og Steen Lund indtog en flot andenplads. Vickis første dansepartner i denne sæson af Vild med dans var Jesper Dalsgaard. Men på grund af et stort arbejdspres meldte Jesper fra til Vild med dans op til program 6. Herefter sprang Steen Lund til som Vickis nye dansepartner.

Jesper Dalsgaard er ikke den eneste der måtte forlade Vild med dans i utide. Håndboldspilleren Joachim Boldsen fik en fibersprængning i maven og måtte sammen med sin dansepartner Vicki Jo udgå efter den fjerde aften på dansegulvet.

Tredjepladsen blev indtaget af håndboldspilleren Rikke Hørlykke og danseren Mads Vad. Rikke & Mads gav den ellers gas i semifinalen, hvor de i aftenens anden dans indkasserede fire 10. taller fra dommerpanelet.

Der blev ikke kun danset i den fjerde sæson af Vild med dans. For et af parrene udviklede dansen sig nemlig til ægte kærlighed. Det var Skuespilleren Lai Yde og danseren Mie Moltke, der midt i sæsonen, sprang ud som kærester.


Værtsparret i fjerde sæson var Claus Elming og Andrea Elisabeth Rudolph.

.

.

.