Ena Spottag får selskab af familiemedlem i ny sæson af 'Badehotellet'

Se 'Badehotellet' på TV 2 PLAY

I den nye sæson af 'Badehotellet' får skuespillerinde Ena Spottag selskab af sin stedsøster Andrea Øst Birkkjær, som har sin debut foran kameraerne. 

- Det har været skide hyggeligt at kunne dele det med nogen, siger Ena Spottag til TV 2, mens stedsøsteren Andrea Øst Birkkjær joker:

- Vi er onde stedsøstre.

Det er Ena Spottags far, Jens Jørn Spottag, der er gift med Andrea Øst Birkkjærs mor, Tammi Øst. De to har, ifølge de to skuespillerinder, været sammen i omkring 12 år. Og den nye sæson af 'Badehotellet' har givet Ena Spottag og Andrea Øst Birkkjær andet at tale om end deres forældre. 

- Det har fået os tættere på hinanden, på en eller anden måde. For så har vi også det at snakke om, i stedet for at snakke om vores åndssvage forældre eller sådan noget, joker Ena Spottag. 

Tredje sæson af 'Badehotellet' har premiere d. 28. december på TV 2. 

Spiller ikke over for hinanden
Selv om de to stedsøstre begge står på rollelisten til den tredje sæson af 'Badehotellet', har de ikke stået direkte over for hinanden på optagelserne. 

- Vi har ikke rigtig spillet sammen, for Kitty har ikke rigtigt været nede i køkkenet, og Martha har ikke været oppe på værelsesgangen, forklarer Andrea Øst Birkkjær. 

- Jeg tror, at der er fedt for Andrea, at hun har fået lov til at være sig selv, så jeg ikke har kunnet stå og være den irriterende, store og onde stedsøster, der synes, at alt det hun lavede var noget lort, siger Ena Spottag. 

Og på en måde har det været fint, at de to stedsøstre ikke har stået over for hinanden på optagelserne. 

- Det har været hyggeligt, at være i den samme serie, men jeg har virkelig ikke set særligt meget til hende, fortæller Andrea Øst Birkkjær. 

- Jeg synes, at det har været sjovt. Men det er sikkert også meget fint, at vi ikke har haft scener sammen, for jeg tror også, at det er vigtigt for Andrea, at hun også får lov til at gå ud og lave en masse for sig selv, siger Ena Spottag. 

Andrea Øst Birkkjær spiller den tilsyneladende stille og unge 'Kitty Hansen'.
Andrea Øst Birkkjær spiller den tilsyneladende stille og unge 'Kitty Hansen'. Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Sammenbragt familie
Jens Jørn Spottag, er ligesom Ena Spottag skuespiller og kendt for sine roller i blandt andet 'Hvidsten Gruppen', 'Bryggeren' og 'TAXA'. Han fik Ena sammen med sin tidligere partner Dea Fog, men danner altså i dag par med Tammi Øst. 

Hun er også skuespiller og er især kendt for sin rolle i TV 2 serien 'Anna Pihl'. Hun har Andrea Øst Birkkjær med skuespilleren Mikael Birkkjær, som spillede med i 'Forbrydelsen 2' på DR. 

Jens Jørn Spottag og Tammi Øst blev gift i 2014, efter 10 års samliv. Efter brylluppet tog parret på cykelferie i Italien. 

Hver mandag aften, når 'Badehotellet' er blevet vist på TV 2, kan du på TV 2 PLAY se snigpremieren på næste uges afsnit.

Her kan du selvfølgelig også se de to første sæsoner af tv-serien.

Se 'Badehotellet' på TV 2 PLAY her.