Badehotellet

Her genudsendes alle sæsoner af 'Badehotellet' hver dag

Nu kan du selv bestemme, hvornår 'Badehotellet' skal genudsendes hjemme hos dig selv.

Selvom mange danskere gerne vil følge med i sommerens gang på Andersens badehotel, så passer det ikke alle at sidde klar de dage, hvor TV 2 genudsender den populære serie på TV.

Men du kan faktisk selv bestemme, hvornår du vil se serien.

For på TV 2s streamingtjeneste, TV 2 PLAY, kan du se 'Badehotellet', lige når det passer dig. Det første afsnit har premiere samme tid som på TV 2, men derefter kan du altid se et afsnit før alle andre med fjernsyn. 

Dermed kan du se alle sæsoner af serien på TV 2 PLAY.

Her kan klikke dig direkte videre til sæsonerne.

Se sæson 1 af 'Badehotellet' her. 

Se sæson 2 af 'Badehotellet' her.

Se sæson 3 af 'Badehotellet' her.

Se sæson 4 af 'Badehotellet' her.

Se sæson 5 af 'Badehotellet' her.

Der er faktisk en helt klar årsag til, at 'Badehotellet' sendes mandag aften. 

- Vi har en stor og stolt tradition omkring 'Badehotellet', hvor vi virkelig har skabt en vane for cirka 1.5 million danskere mandag aften. Folk sidder og længes efter sol, strand og den gode stemning på Andersens badehotel, og oven på ugens første arbejdsdag har alle lyst til at drømme sig lidt væk, siger Lotte Lindegaard, kanalchef på TV 2.

Til de andre dage

Hvis du er vild med 'Badehotellet', findes der også adskillige andre programmer på TV 2 PLAY. 

Fandenivoldsk lærerinde

MIlle Dinesen spiller rollen som den rapkæftede lærerinde Rita Madsen i dramaserien 'Rita', hvis store kærlighed til sine elever opvejer hendes manglende pædagogiske sans. 

Gennem fire sæsoner må hun tackle uduelige lærere, irriterende elever, sin egen familie og fortidens synder. 

Fire fyre i et kollektiv - og så flytter en pige ind

Ruben Søltoft, Claes Mortensen, Jonathan Harboe, Nikolaj Stokholm spiller fire venner i den danske komedieserie 'Sjit Happens'.

Kvartetten bor sammen i et kollektiv på Nørrebro i København med fester, sex, kærlighed, kiksede dates og hverdagsproblemer. Intet bliver lettere, da den enes lækre lillesøster Ane flytter ind.  

Kærlighed på tid

Komikeren Mikael Wulff står bag tv-serien 'Perfekte Steder', som blev en stor succes på TV 2 ZULU. En ny sæson er på vej, men du kan lige nu se første sæson, hvor Rose og Tobias mødes tilfældigt igen og igen. 

Serien er optaget i real-time, hvilket betyder, at hvert afsnit kun foregår over de 25 minutter, som selve episoden varer. 

Historien om de stædige danskere, der nægtede at give op

TV 2 CHARLIE havde sin største seersucces nogensinde med tv-serien 'Mercur'. Den er baseret på den sande historie om piratradioen Radio Mercur, der gik mod Statsradiofonien (Det gamle Danmarks Radio, red.) og vandt mod alle odds. For en stund. 

Der findes mange flere serier, film og programmer på TV 2 PLAY.