Musikfredag

16x9

Fredag aften viser Charlie en række programmer med nogle verdensstjerner inden for musikkens verden. Mød James Last, Barry White og Chris Rea.

22.00 James Last - en verden af musik
Koncert med en verdensstjerne
Musikeren James Last har for længst slået sit navn fast som en af musikhistoriens helt store stjerner. Han har solgt mere end 70 millioner plader på verdensplan, skrevet et af Elvis Presleys første hits, og han har arbejdet tæt sammen med en lang række af musikverdenens internationale superstjerner. I denne imponerende koncertoptagelse vil James Last og hans veloplagte orkester blandt andet fremføre kendte numre som "Mamma Mia", "Dancing Queen", "Volare", "Rock Around the Clock" og "Doo Wah Diddy".

23.40 Barry White helt tæt på
Portræt af en legende
Sangeren og produceren Barry White nåede i løbet af sin karriere at skrive og synge en lang række soul- og discohits, og han er blevet præmieret med et hav af Grammy Awards, platin- og guldplader. På verdensplan har Barry White solgt mere end 50 millioner plader. Dette program går tæt på legenden, hvor en række af Whites nærmeste familie og venner fortæller om den store sanger.

00.35 Chris Rea - på afskedsturné
Koncert fra Birmingham
Musikeren og sangeren Chris Rea har på verdensplan solgt 26 millioner plader. Han har været på landevejen i 25 år og gennemført over 40 opslidende turnéer. Rea har derfor besluttet at tage på sin sidste Europa-turné for at sige ordentligt farvel til sine utallige fans. Fra Birmingham's Symphony Hall spiller Rea foran et veloplagt publikum en række af sine store hits - blandt andee "Josephine", Road to Hell", "On the Beach" og "Fool, if you think it's over".