Top Charlie i PARKEN 11. og 12. maj 2012

16x9

TV 2 Charlie gentager succesen ”Top Charlie i PARKEN” og samler i to dage Danmarks største dansktopnavne.

TV 2 Charlie inviterer igen til dansktop­fest i PARKEN og udvider arrangementet til to dage 11. og 12. maj 2012. Publikum kan glæde sig til en perlerække af landets mest populære dansktop­stjerner som Dorthe Kollo, Dario Campeotto og Brødrene Olsen.

- På TV 2 Charlie har dansktoppen en helt særlig plads, og med "Top Charlie i PARKEN" har det været vores ønske at give genren en scene og et show, der kunne leve op til den popularitet, som musikken og kunstnerne har blandt danskerne. Med sidste års bragende succes in mente er det nærliggende at skrue op for volumen og give endnu flere danskere muligheden for at få en unik oplevelse, siger Maiken Wexø, kanalchef for TV 2 Charlie.

PARKEN vil blive svøbt ind i "Top Charlie"­stemning over hele to uforglemmelige aftener med sang og dans til tonerne af dansktopmusik, når det er allerbedst. Interessen for det allerførste "Top Charlie i PARKEN" i maj sidste år var overvældende med over 5.000 begejstrede publikummer. Derfor har man til i år besluttet at udvide arrangementet med en ekstra dag.

Værten Keld Heick ser frem til en stor festdag for alle, der kan lide en ørehænger i godt selskab med dansktoppens største stjerner

­ Det er dejligt, at succesen kan fortsætte. Det var jo et krav fra publikum, at vi skulle holde det igen til næste år, og det er dejligt, at vi kan gentage succesen - endda i hele to dage. Der er en mangel på den slags arrangementer til voksne mennesker, og at så mange mennesker mødte op til "Top Charlie i PARKEN" i maj viser, at dansktopmusikken har et stort og trofast publikum, siger Keld Heick.

De heldige gæster til "Top Charlie i PARKEN" vil genhøre populære hits fra de største dansktopnavne som eksempelvis Keld & Hilda, Hansi Hinterseer, Johnny Logan, Dorthe Kollo, Dario Campeotto, Anne Herdorf, Søren Poppe, Brødrene Olsen, Richard Ragnvald, Klaus & Servants, Fede Finn & Funny Boyz, Kirsten & Søren og husbandet Sweethearts.

"Top Charlie i PARKEN" vises pĂĄ TV 2 Charlie fredag 18 maj kl. 21.05.

Billetter til "Top Charlie i PARKEN" kan købes på Billetlugen.dk eller tlf. 70 263 267 og i landets FONA­butikker.