Krimisommer på Charlie

16x9

Britisk krimi, når det er bedst - hele sommeren

Fra mandag 25. juni sker der de frygteligste ting på Charlie - røveri, narko, svindel, kidnapning, mord - og det der værre end døden! Men heldigvis er der brave mennesker af alle aldre og køn, der gør ALT, hvad de kan, for at retfærdigheden skal ske fyldest - med våben, tankekraft og sågar haveredskaber. Glæd dig til Krimisommer på Charlie alle hverdage fra kl. 20. Hele sommeren.

Hermed lidt om nogle af fyrtårnene for Krimisommer på Charlie:

Mandage
kl. 20.00: Mørkets magter (engelsk krimiserie). Den charmerende Robson Green spiller den maskuline, men følsomme kriminalbetjent Dave Creegan i krimiserien "Mørkets magter".

Kl. 21.55: Spionerne fra Cambridge (britisk dramaserie). Afsnit 1 25/6: Den utrolige, men sande beretning om en af verdenshistoriens største spionskandaler. I 1934 bliver fire unge venner fra Cambridge agenter for Sovjetunionen, og de viser sig at være en god investering.

Tirsdage
kl. 20.00: Dommer John Deed (britisk krimiserie). Afsnit 1 26/6: Den egenrådige dommer, John Deed, kommer på tværs af magtfulde kræfter inden for højesteretten i en sag om en far, der har myrdet den mand, som kørte hans datter ned og flygtede fra drabsstedet.

Kl. 21.40: Fornyet mistanke (britisk krimiserie). Afsnit 1 26/6: Efter at have afsonet 20 år for mordet på en ung natklubservitrice, er den storkriminelle Roddy Winger atter på fri fod, da en appeldomstol pludselig har sået tvivl om hans skyld.

Onsdage
Kl. 20.00: Advokaten (engelsk krimiserie). Afsnit 1 27/6: Henry Farmer er født med det engelske retssystem i blodet - hans far er en berømt gammel dommer, og han er selv allerede kendt som en af systemets dygtigste advokater - men det betyder ikke, at han selv er noget dydsmønster.

Kl. 21.20: Rosemary & Thyme (britisk krimiserie). Rosemary og Thyme har både forstand på haver og mord. Omgivet af smukke engelske haver, parker og landsteder løser de to gartnerdetektiver den ene mordgåde efter den anden.

Torsdage
Kl. 20.00: Begærets lov (britisk krimiserie). Fremragende og fascinerende politiserie med bl.a. Pat Chappel: Ken Stott, Christina Weir: Anna Chancellor og Cheryl Hutchins: Caroline Catz.

Kl. 21.20: I skudlinjen (amr. spændingsserie). Afsnit 1 28/6: En FBI-agent er blevet myrdet, og nerverne er på højkant både hos FBI og i den kriminelle underverden i Richmond, Virginia.

Fredage
Kl. 20.00: Rettens Kavanagh (britisk krimiserie). Den højt respekterede advokat Kavanagh er opslugt af både sit arbejde med specielle sager og af familielivet med kone og børn.

Kl. 21.20: Rose og Maloney (engelsk krimiserie). Afsnit 1 29/6: Et ligfund på en strand tyder på en forbindelse til Denis Bowland, der tidligere er dømt for voldtægt, men Bowland nægter ethvert kendskab til sagen.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer