Spørg Charlie - PANELET

16x9

Ulla Terkelsen er en af Danmarks mest respekterede journalister. Hun befinder sig altid midt i verdens brændpunkter og sørger for at opdatere danskerne på de seneste nyheder. Ulla er også hele Danmarks royale ekspert og er alvidende, når det handler om store begivenheder i det danske kongehus.

Jens Gaardbo blev kendt som hele Danmarks Mr. News på TV 2 Nyhederne. Den altid velklædte nyhedsoplæser med Leisner-hår og charmerende smil. Senere blev Jens nyhedschef på TV 2, før han i 2003 forlod Kvægtorvet i Odense. I dag har han sin egen konsulentvirksomhed, samtidig med at han også har sit faste radioprogram på P1.

Signe Svendsen tog hele Danmark med storm, da hun sang "Der står et billede af dig på mit bord" sammen med Rollo & King i Dansk Melodi Grand Prix 2005. Siden har hun trodset alverdens farer og rejst verden rundt sammen med B.S. Christiansen. Signe er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium.

Niels Haugsgaard er Danmarks sjoveste nordjyde, og han er ikke bange for at sige, hvad han mener, når det handler om politik, parforhold, tv-underholdning - og broderens kone. Med masser af jysk lune og underfundighed slipper Haugsgaard af sted med hvad som helst - både på scenen, når han optræder rundt omkring i Danmark, og i studiet hos Michael Meyerheim.