Se 'Comedy Fight Club Live' på TV 2 ZULU hver mandag kl. 21.15. TV 2 ZULU

Læs om konkurrencen og præmierne i Comedy Fight Club Live

SÅDAN DELTAGER DU 

Konkurrencen løber hver mandag fra d. 3/4 til og med d. 29/5, når det angives i programmet at afstemningen er åben – fra ca. 21.15 – 21.40. For at deltage i konkurrencen skal du stemme på én af de seks komikere. Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning. Ansatte hos TV 2 | DANMARK A/S og medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Du skal mindst være 15 år og bosiddende i Danmark for at deltage.

Se her, hvilke præmier du kan vinde.

PRÆMIER

 1. 3. april 2017

  Gaming-kit fra Sandberg

 2. 10. april 2017

  50 Citron måner fra DANCAKE

 3. 17. april 2017

  Måltidskasser i 3 måneder fra Skagenfood.dk

   

 4. 24. april 2017

  4 billetter til Cirkusrevyen inkl. middag

 5. 1. maj 2017

  Outdoor Chef Grill komplet med udstyr fra Outdoor Chef

 6. 8. maj 2017

  Frokost for 2 personer i TÅRNET på Christiansborg

 7. 15. maj 2017

  365 Skippers Lakridspiber fra CLOETTA

Præmier kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter. Vinderne bliver kontaktet via TV 2 ZULU’s Facebook-side. Her bliver vinderne bedt om at sende adresseoplysninger via en privat Facebookbesked til TV 2 ZULU.   Hvis vinderen ikke sender en privatbesked med adresseoplysninger indenfor 24 timer, eller hvis præmien kommer retur med postvæsnet, bortfalder retten til præmien, og der trækkes en ny vinder. Præmierne sendes med almindelig post til vinderen indenfor 2 hverdage efter vinderen har oplyst sin adresse.     

OPLYSNINGER OM PERSONDATA 

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af TV 2. Formålet hermed er at kunne kåre vinderne i konkurrencen. 

Med TV 2 Login indsamler vi oplysninger om brugere og brugernes færden på tv2.dk, for at kunne drive og forbedre tv2.dk og for at gøre tv2.dk nemmere og bedre at bruge. 

Vi bruger også de indsamlede data i forbindelse med statistik og produktanalyser, forbedring af teknologiske løsninger og brugeroplevelsen på tværs af TV 2s digitale tjenester, målretning af markedsføring, til administration af TV 2 Login eller til udvikling af helt nye tiltag. Ud over dette, kan du efterfølgende blive kontaktet af TV 2 i analyseøjemed. 

Hvis du ønsker at slette din profil, skal du kontakte TV 2s kundeservice

TV 2 forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne. 

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at TV 2 | DANMARK A/S forbeholder sig retten til at anvende dit bidrag i andre sammenhænge på TV 2 ZULU’s Facebook-side. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du også, at vi offentliggør og ’tagger’ dit navn, og kontakter dig fra TV 2 ZULU’s Facebook-side.   Udbyder af konkurrencen er: TV 2 | Danmark A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV    

ANSVAR 

TV 2 | DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 | DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.   TV 2 | DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien/afholde eventen.