Comedy Fight Club live

Om Comedy Fight Club Live

Se 'Comedy Fight Club Live' på TV 2 ZULU hver mandag kl. 21.15 fra d. 3. april. TV 2 ZULU

Live-comedy på ZULU

Fra den 3. april bliver dit tv meget sjovere! Seks af landets allersjoveste går live på scenen hver mandag for at vinde ”Comedy Fight Club Live”.

Vi sender direkte fra Karma Kajen i København hvor du kan stemme på din yndlingskomiker.

Konceptet er enkelt: Simon Talbot, Torben Chris, Nikolaj Stokholm og flere af dem, du kender, hooker op med de nye talenter og bestemmer, hvad de skal være sjove om.

Sarah Grünewald guider dig gennem programmerne.

De seks komikere

 1. Ane Høgsberg

  Ane Høgsberg

  Ane Høgsberg blev kåret som årets talent i 'ZULU Comedy Galla 2016' og er aktuel med podcasten 'Voksenvenner', som hun laver sammen med Jonatan Spang. Ane er desuden aktuel med sit eget one-woman-show med titlen 'Dårlig feminist'.

 2. Frederik Rosgaard

  Frederik Rosgaard

  Danmark kunne for første gang opleve Frederik Rosgaard som et af 'De Nye Håb' ved 'ZULU Comedy Galla 2013', og i 2016 var han nomineret til 'ZULU Comedy Gallas Talentpris'. Han har lige turneret med sit eget one-man-show 'Ældre end nogensinde før'.

 3. Søren Dürr

  Søren Dürr

  Søren Dürr har mange års erfaring som comedy-forfatter på diverse tv-shows blandt andet 'Live fra Bremen' og 'ZULU Comedy Galla'. Med over ti års erfaring som komiker er han garant for komik i høj klasse, og han er ikke bange for at prikke til de tunge og hårde emner.

 4. Natasha Brock

  Natasha Brock

  Natasha Brock har lavet stand up i snart fem år. Hun var i 2014 et af de nye håb til 'ZULU Comedy Galla'. Hun har på kort tid allerede optrådt på mange scener blandt andet Comedy Zoo i København. 

 5. Mikkel Klint Thorius

  Mikkel Klint Thorius

  Mikkel Klint Thorius er 24 år og opvokset på Amager. Har været forfatter på programmer som 'Nørgaards Netfix' og 'Giver det mening - ifølge Torben Chris'. Han endte i finalen i DM i stand-up 2013, og siden da har man set ham som vært for 'ZULU Comedy Galla - Rød Løber 2015'.

 6. Jakob Svendsen

  Jakob Svendsen

  Jakob Svendsen er feltets ældste deltager, og med sine 36 år kan han prale af at have lavet to shows indtil videre med titlerne 'Kristen i Krise' og 'Næste(n)Kærlighed'. Jakob vandt desuden Danish Open i stand-up i 2010 og var nomineret til 'Årets Talent' ved 'ZULU Comedy Galla 2015'.