Her kan du læse, hvordan du kan stemme på dine yndlingsdeltagere i 'Danmark har talent'.

Du kan stemme på to forskellige måder. 1. via appen 'Danmark har talent' eller 2. via SMS.   

Stem gratis med 'Danmark har talent' appen:   

  1. Download appen 'Danmark har talent' eller opdater den, hvis du allerede har den fra de tidligere programmer. Har du ikke appen, kan du hente den til iOS i App Store eller til Android i GooglePlay.

  2. Åbn appen og tryk på ”Stem” i bunden af skærmen. 

  3. Hvis du har iPhone eller iPad, så skal du logge ind med dit Apple-id. Du vil blive bedt om at taste koden til din iTunes-konto, og herefter vil du få en besked om, at ”købet” er gennemført. Det er lidt fjollet, at det hedder "købet", for det er helt gratis. Det er noget, som Apple bestemmer, så det kan TV 2 desværre ikke gøre noget ved.  

  4. Har du en Android-mobil eller tablet, behøver du ikke logge ind.

  5. Nu er du klar til at stemme. Du har 5 stemmer i alt.  Hvordan du fordeler dine 5 stemmer, er helt op til dig selv.

Eller stem via SMS: 

Du kan også stadig stemme med sms til 1234. Det koster 5 kr. plus alm. sms-takst. Du kan stemme op til 12 gange i løbet af hver udsendelse.  

Når du vil stemme på en deltager, skal du sende deltagerens initialer i en sms til 1234. I sms'en skal der f.eks. kun stå JOA for at stemmen tæller med i afstemningen. Hvis du skriver "Jeg vil gerne stemme på JOA", kan systemet ikke aflæse sms'en korrekt.