Danmark har talent

’Danmark har talent’-deltager trækker sig

Hypnotisøren Martin Castor har valgt at trække sig fra talentshowet af hensyn til sin familie.

Den 42-årige hypnotisør Martin Castor gik lørdag den 27. januar videre i årets udgave af ’Danmark har talent’.

Med sin optræden med psykologisk manipulation imponerede han dommer Jarl Friis-Mikkelsen så meget, at han valgte at trykke på guldknappen og dermed give deltageren direkte adgang til programmets liveshows.

Men den mulighed kommer Martin Castor ikke til at gribe, for han har nu valgt at trække sig fra programmet.

Anklaget for snyderi

Den seneste uge har Ekstra Bladet kunnet fortælle, hvordan ’Operation X’ for 10 år siden afslørede, at selvsamme Martin Castor som clairvoyant snød klienter, der kom til ham for at få viden om afdøde familiemedlemmer.

TV 2-programmet kunne dengang afsløre, at han byggede sine seancer på oplysninger, han havde fundet på nettet.

Desuden fortæller en norsk kvinde til avisen, at hun også har dårlige erfaringer med Martin Castor. Hun fortæller, at han har snydt hende for et uddannelsesforløb til omkring 32.000 norske kroner.

Martin Castor er dog hverken blevet dømt eller sigtet i de pågældende sager.

Trækker sig af personlige årsager

Nu har han alligevel meddelt TV 2 og produktionsselskabet Blu, der står bag ’Danmark har talent’, at han af personlige årsager og af hensyn til sin familie har valgt at trække sig fra programmet.

- Det er altid ærgerligt, når fortiden på den måde spænder ben for nutiden, men jeg har forståelse for Martin Castors beslutning, som vi tager til efterretning, siger TV 2-redaktør på ’Danmark har talent’ Thomas Richardt Strøbech.

Martin Castor er en af årets deltagere i 'Danmark har talent'. Video: Rikke Museth Janniche

På trods af at Martin Castor har forladt programmet, vil der som planlagt være 35 deltagere med i ’Danmark har talent’s liveprogrammer og kampen om præmien på 250.000 kroner.

Jarl Friis-Mikkelsen vil dog ikke få muligheden for at bruge sin guldknap og give en anden deltager direkte adgang til liveprogrammerne. Det skyldes, at audition-programmerne til ’Danmark har talent’ er optaget for et stykke tid siden.

Se 'Danmark har talent' hver lørdag klokken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.