LIVE: Her er vinderen af Danmark har talent

Lørdag aften blev den store finale i 'Danmark har talent' afholdt, og beatboxeren Thorsen løb af med sejren. Se hele aftenens forløb i denne live-blog

Du kan se 'Danmark har talent' på TV 2 PLAY

Første sæson af 'Danmark har talent' er afsluttet, og det blev den 17-årige beatboxer fra Thisted Thor Mikkelsen alias Thorsen, som løb af med sejren og de 250.000 kroner.

Her i livebloggen kan du se og gense alle aftenens finaleoptrædender og komme med backstage, hvor vi talte med deltagerne lige bagefter, at de var på scenen og optræde.

 

Sådan vises 'Danmark har talent' på TV 2

AUDITION-PROGAMMER:
'Danmark har talent' indledes med fire audition-programmer, hvor dommerpanelet præsenteres for ca. 200 forskellige acts i Falkonér Centret i København. Programmerne sendes fra 29. december 2014 til 10. januar 2015.

UDVÆLGELSEN:
I det femte program udvælger dommerpanelet de 28 acts, som går videre til live-programmerne. Fire acts er allerede sendt direkte videre via de fire dommeres individuelle tryk "den gyldne knap". Programmet sendes 17. januar.

LIVE-PROGRAMMER:
I syv live-programmer indsnævres feltet af talenter løbende frem til den store finale.
De FIRE KVARTFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af syv, sendes 24. januar, 31. januar, 7. februar og 14. februar.
De TO SEMIFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af seks, vises 21. februar og 28. februar.
I FINALEN optræder syv acts, heriblandt et wildcard, og den endelige vinder kåres. Finalen sendes 7. marts.