Danmark har talent: Hør Karim og Angelo rappe

Se første program af 'Danmark har talent' GRATIS på TV 2 PLAY

Mandag aften går det løs, når TV 2 sætter jagten ind på Danmarks største talenter.

Tv-vært Jarl Friis-Mikkelsen udgør sammen med sanger TopGunn, balletdanser Cecilie Lassen og skuespiller Peter Frödin det skarpe dommerpanel i 'Danmark har talent', hvor et væld af alle tænkelige typer talenter går på scenen til audition.

I videoen øverst kan du høre Karim og Angelo rappe.

Se Danmark har talent på TV 2 PLAY

'Danmark har talent' - sådan er reglerne

AUDITIONS: Første skridt på vejen til at komme med i 'Danmark har talent' er via en række auditions, som i efteråret blev afholdt Falkoner Centret i København. Her mødte over 200 talenter fra hele landet op for at optræde for dommerpanelet.

UDVÆLGELSEN: De talenter, dommerne sender videre fra hver audition, skal igennem ‘Udvælgelsen’. Her skal de fire dommere indsnævre feltet af deltagere til de i alt 28 acts, der ender med at stå på scenen i live-programmerne.

KNAPPERNE: Hver dommer har en rød knap foran sig, som de kan trykke på, hvis de vil fravælge en deltager. Har tre af dommerne trykket på knappen, er deltageren ude. På dommerpanelet er også en gylden knap, som hver dommer må trykke på én gang i hele forløbet. Den sender deltageren direkte videre til live-programmerne.

LIVE-PROGRAMMER: I live-programmerne er det seerne, der med deres sms-stemmer kan hjælpe med til at sikre, at lige netop deres favoritter bliver i konkurrencen og går videre til henholdsvis semifinalerne og finalen.

PRÆMIEN: Til vinderen af ‘Danmark har talent’ er der – ud over æren – en præmie på intet mindre end en kvart million danske kroner!