De Originale Kopier tager Nik & Jay-hits til nyt niveau

Du kan se 'Danmark har talent' på TV 2 PLAY

Det er tid til andet live-show af ’Danmark har talent’, og endnu en gang skal der findes tre deltagere, som går videre i konkurrencen. Seerne skal i første omgang stemme fire af de i alt syv deltagere videre.

De to, der får flest stemmer af seerne, ryger direkte videre i konkurrencen, mens de to næste skal ud i en nervepirrende dyst, hvor de fire dommere, Jarl-Friis Mikkelsen, Cecilie Lassen, Nabiha og Peter Frödin, skal vælge, hvem de helst vil have videre.

De Originale Kopier sang sig til audition ind i dommernes hjerter med en genfortolkning af det gamle hit 'Scatman', hvor de havde deres små ukuleler med.

Se De Originale Kopier optræde øverst i artiklen.

Gik du glip af sæsonpremieren på 'Danmark har talent', kan du se den lige nu på TV 2 Play

'Danmark har talent' på de sociale medier

Find backstage-billeder og andet unikt indhold på de sociale medier:
Facebook
Instagram
Youtube
Snapchat – tilføj TalentBackstage
Hashtag: #danmarkhartalent

 

Sådan sendes 'Danmark har talent' på TV 2

AUDITION-PROGAMMER:
'Danmark har talent' indledes med fem audition-programmer, hvor dommerpanelet præsenteres for mere end 200 forskellige acts i Falkonér Centret i København. Programmerne sendes på lørdage fra 26. december 2015 til 30. januar 2016. (Med pause lørdag d. 16/1).

UDVÆLGELSEN:
I det femte auditionprogram slutter dommerpanelet af med at udvælge de ialt 28 acts, som går videre til live-programmerne. Fire acts er allerede sendt direkte videre via de fire dommeres individuelle tryk på "guldknappen ".

LIVE-PROGRAMMER:
I syv live-programmer indsnævres feltet af talenter løbende frem til den store finale.

De FIRE INDLEDENDE LIVE-SHOWS, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af syv, sendes 6. februar, 13. februar, 20. februar og 27. februar.

De TO SEMIFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af seks, vises 5. marts og 12. marts.

I FINALEN optræder seks acts, og den endelige vinder kåres. I programmet indgår desuden en "dommernes surprise". Finalen sendes 19. marts.