Danmark planter træer

Efterlysning! Kender du én med et trænavn?

Efterlysning: Kender du én med et trænavn? TV 2

Hedder du Skov, Kvist, Birk eller Pil – eller kender du måske én, der gør?

TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening har i samarbejde med Plantorama sat gang i en efterlysningskampagne i forbindelse med Danmark planter træer på TV 2.

Fra 6.-14. september får en række danskere grønne superkræfter til fordel for klimaet. Hvis du selv har et trænavn, eller kender én med et trænavn, kan du nemlig plante træer gratis i perioden.

Plantorama hjælper et grønnere Danmark på vej

For hver person med et skovnavn, som danskerne tagger på Facebook eller Instagram, donerer Plantorama et træ til ’Danmark planter træer’.

Du kan tagge i kommentarfeltet på TV 2, Danmarks Naturfredningsforening eller Plantoramas sociale medier fra 6.-14. september.

Med ’Danmark planter træer’ ønsker TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening at sætte klimaet på dagsordenen på en positiv og konstruktiv måde. Derfor inviterer vi danskerne til at gøre en grøn forskel for klimaet.

Målet er at plante én million træer og skabe nye folkeskove i hele landet i uge 37. Derudover går en del af midlerne til at bevare rydningstruet skov i Danmark og udlandet.

Plantorama har sagt ja til at donere de første 10.000 træer gratis, såfremt danskerne leger med, når vi efterlyser trænavne.

Vilkår

Plantorama donerer ét træ til ’Danmark planter træer’ for hver person med et skov- eller trænavn, danskerne tagger i kommentarfeltet på TV 2, Danmarks Naturfredningsforening eller Plantoramas sociale medier fra 6.-14. september.

Plantorama donerer op til 10.000 træer gratis via efterlysningskampagnen, hvilket svarer til en donation på 200.000 kroner, afhængigt af hvor gode danskerne er til at tagge i kommentarfelterne.

Vi optæller dagligt antallet af taggede personer på tværs af de inkluderede social media-profiler, hvor vi gennemgår alle tags af personer med træ- og skovnavne. Artiklen her bliver opdateret med det aktuelle antal.

Vi godtager både de oplagte og de kreative fortolkninger af et trænavn. Både for-, mellem- og efternavne som Birk, Lund, Kvist, Pind, Pil eller Skov, og hvis man eksempelvis hedder Skousen, Lærk(e) eller Green. Der er grønne point for viljen og bidraget til den gode sag. Det vigtigste er, at vi gør noget for klimaet, og at ’Danmark planter træer’ i fællesskab.

Husk også, at du kan støtte og starte din egen indsamling på danmarkplantertræer.dk.