Årets Danske Clubnavn

16x9

TooManyLeftHands – Too Young To Die (Warner)

Anders K og Martin Nick er de borgerlige navne på drengene, som står bag DJ og producer-duoen TooManyLeftHands. De beskriver selv deres stil som house og progressive.

Siden 2013 har TooManyLeftHands udgivet singler - blandt andet i samarbejde med Nadia Gattas, Mike Hawkins og Alexander Brown.

Duoen har for længst rundet flere millioner streams på deres bagkatalog, og drengene har tilmed opnået at vinde den fornemme pris som “Årets DJ´s” ved Danish DJ Awards. I år udgav de singlen “Too Young To Die”, som nominerer gruppen i kategorien ’Årets Danske Clubnavn’.

Følg TooManyLeftHands her: Facebook, twitter, Instagram

Alexander Brown (feat. Jack Savoretti) – Jack In A Box (Copenhagen Records)

Den danske producer og DJ Alexander Brown kender vi normalt fra kollaborationer med DJ Morten Hampenberg. Alexander Brown står nu på helt egne ben med singlen ’Jack In a Box’, som nominerer ham i kategorien ’Årets Danske Clubnavn’.

Tracket omsluttes vokalt af den britiske singer-songwriter og guitarist Jack Savoretti. Savoretti lægger desuden guitaren på nummeret, og hans unikke spil og sprøde stemme går op i en højere enhed med Browns smagfulde produktion.

Følg Alexander Brown her: Facebook, twitter, Instagram

 

Morten Hampenberg & Yepha – Vi Helt Væk (Sony/disco:wax)

Dj Morten Hampenberg og rapper Yepha udgav i januar nummeret, "Vi' Helt Væk", som nu nominerer dem i kategorien ’Årets Danske Clubnavn’. Og dét med at sætte gang i klubben, har parret særdeles god erfaring med fra tidligere. De to artister arbejdede første gang sammen på singlerne "Skub Til Taget" (2009) og "Det Stikker Helt Af" (2011), som begge var store club- og radiohits. Begge singler blev indspillet i samarbejde med Alexander Brown, som også er nomineret i denne kategori.

Privat er de to herrer rigtig gode venner og har på den måde genfundet hinanden i studiet, efter at Yepha har haft fokus på sit soloalbum, mens Hampenberg både har arbejdet på solonumre og remixet Nabihas "Animals", som toppede den amerikanske Billboard-dancechart. 

Følg Morten Hampenberg her: FacebooktwitterInstagram

Følg Yepha her: Facebooktwitter, Instagram

Stem på din favorit

Hvem skal vinde Årets Publikumspris?

Marie Key, Joey Moe, Lukas Graham, Djämes Braun eller Stine Bramsen?

Stem på din favorit

Følg DMA på de sociale medier

Tag med foran, bagved og ved siden af kameraet før, under og efter Danish Music Awards 2015. Her serverer vi unikt indhold og kommer tæt på de de optrædende, nominerede, vinderne med mere.

Følg DMA på:

Facebook

Twitter

Instagram

Snapchat

Følg med på det officielle hashtag #DMA15