Her finder du forslag til fine adventsgaver

16x9

Mangler du inspiration til adventsgaven på søndag, så kig med her og få flere fine forslag til, hvad du skal give konen, kæresten, manden, mor eller far.

Første søndag i advent nærmer sig med hastige skridt og med den følger for mange en forventning eller forhåbning om måske at modtage en lille pakke.

Skulle du nu stå i den situation, at du ikke har den fjerneste idé om, hvad den pakke, som din kone, kæreste, mand, mor eller far forventer at få af dig, skal indeholde, så er hjælpen nær.

Vi har således bedt modekyndige Michael Viftrup, kok og madskribent Louisa Lorang, forbrugerredaktør Christina Melchiors, samt gadgetekspert Louise Kielstrup Madsen om deres bud på gode adventsgaver. Se dem nedenfor og lad dig inspirere:

Fine forslag til adventsgaven:

1. David Beckham - lange underbukser
Perfekt til den kolde danske vinter.
- H&M til 199 kroner.

2. Alice Hannah - Colourblock lange handsker
Kan bæres både udstrakt og rullet lidt ned for et lille pang af farve her i vinteren.
- 210 kroner.

3. Chanel - neglelakke
Chanel er som sædvanlig topklasse. Tentation, Sky Line, Péridot, Particulière og Mimosa er fede farver.
- Kan fås i mange butikker til 185 kroner.

4. Beautifying Oils
En tør olie (dvs. den fedter ikke ret meget og tører hurtigt ind i hud/hår), som er god her om vinteren til at give glans til huden og fjerne den statiske elektricitet fra håret.
- fra Bodyshop til 125 kroner.

5. En juicer
Det er luksus for alle at kunne lave lækker, frisk juice.
- De fås fra. ca. 1000 kroner.

6. En morter
Et skønt redskab til at lave rustikke pestoer, thailandske chilipastes, dressinger og skønne krydderiblandinger
- De starter fra ca. 200 kroner.

7. Et mandolinjern
- Super redskab til at skære tynde skiver og lave lækre salater med. Især brugbart om vinteren til rå rodfrugter. Man behøver slet ikke vælge det dyreste! Vælg et enkelt mandolinjern uden for meget ekstra gear.
- Starter ved ca. 300 kroner.

8. En shaker
Vi nærmer os januar - og januar bliver i den grad pænere af gode drinks!
- Starter ved 100 kr.

9. Diims
Lille elektronisk sporingsenhed, der kan finde din cykel, scooter eller andet, hvis den bliver stjålet.
- Selve enheden koster 399 kroner. Dertil kommer et års abonnement på 120 kroner.

10. Netflix
En måneds adgang til Netflix koster 79 kroner - men den første måned er gratis, så det er en oplagt adventsgave. Der er også masser af indhold til børn.

11. Etui til iPhone mm.
Dbramante1928 har mange lækre covers og tasker i ægte skind.
- Priserne starter ved ca. 100 kroner.

Med decembers mange gøremål er det nemt, at glemme partneren og parforholdet. Derfor kan det være en fordel, at sikre sig, at der også bliver tid til hinanden, fx med kalendergaver, hvor forholdet er i fokus.

12. Julekalender til parforholdet
Sexolog Dianna Alexandersen har udviklet flere forskellige julekalendere til de voksne, hvor parforholdet og sexlivet får et pift. Her kan du få en julekalender til ham og hende, hvor der hver dag skal åbnes en låge, der indeholder en lille opgave eller øvelse. Formålet er at få kærligheden til at gnistre i den søde juletid.

Er det i dobbeltsengen, du kan bruge lidt ekstra fyrværkeri, så er der også en sexet julekalender til parret. Her ligger fokus på seksualiteten hos begge køn og skulle sikre rodede lagner på den sjove måde i den søde juletid.
Pris fra 99 kr.

13. Fræk årskalender
Du kan også gå all in og pleje dit parforhold hele året rundt. Så er det årskalenderen for kærester, du skal have fat i. Den indeholder 12 tiltag - et til hver måned, med en god blanding af kommunikations- opmærksomheds- og seksuelle stævnemøder, hvor tiden er jeres og kun jeres. Få timer om året dedikeret til hinanden kan gøre en kæmpe forskel for kemien i parforholdet. Den kan bruges af alle parforhold og lover både inspiration, spænding og glæde - henover hele året. Kalenderen kan starte på året, som det passer jer. I kan være unge, gamle, m/u børn, bor sammen/hver for sig. Den er fleksibel i sin udformning hele vejen rundt, så den netop passer til jer.

Vi vil meget gerne have flere forslag til de kommende søndages adventsgaver. Så har du gode bud, idéer og andet godt, modtager vi dem gerne på vores Facebook-side, som du finder via linket i boksen til højre.