Fri

Hother og Rimmer til Hjallerup Marked

TV 2 FRI sender live den 3. juni, hvor Cecilie Hother er vært på 'FRIs store krejlerdag', mens Lasse Rimmer svinger hammeren i 'Krejlerkongen'.

Når Danmarks største kræmmermarked, Hjallerup Marked, byder sine 200.000 gæster velkommen til endnu et slaraffenland for krejlere i juni, bliver det for andet år i træk med besøg af TV 2 FRI, der lørdag 3. juni sender direkte fra Hjallerup fra klokken 15.00.

Cecilie Hother er på plads på græsset blandt hestehandlere og andet godtfolk, og det bliver et glædeligt gensyn med Hjallerup Marked for Cecilie, der også var vært, da TV 2 FRI i 2016 for første gang sendte direkte fra det nordjyske marked.

Dengang var det som højgravid, og værtsjobbet blev det sidste, inden hun gik på barsel. Siden er lille Ellinor kommet til, og lørdag 3. juni er Cecilie så på tv-skærmen for første gang efter endt barsel:

- Det bliver skønt igen i år at stå på Hjallerup Marked og give TV 2 FRIs seere en god oplevelse derfra. Der er en fantastisk stemning, som jeg håber skinner igennem på skærmen, for den er noget ganske særligt, siger Cecilie Hother.

'Krejlerkongen' på kræmmermarked

Også TV 2 FRIs populære loppequiz, 'Krejlerkongen', vil ligesom sidste år sende direkte fra Hjallerup Marked med Lasse Rimmer som vært og auktionarius. Lasse tager både hammer og holdkaptajnerne Brian Lykke og Andreas Bo med til det nordjyske, og sammen med fire kendte danskere quizzer de om både dyre antikviteter og sjove loppefund direkte fra markedspladsen.

En lørdag i loppens tegn

TV 2 FRI kan ud over de direkte udsendelser fra Hjallerup Marked også servere en lang række velkendte programmer om loppefund, fantastiske fund, antikke fund og mange andre gode fund. Allerede fra tidlig lørdag morgen er der gensyn med 'Det lille auktionshus', hvor vi tager til det eksklusive Chelsea i London, til Lots Road Auktionshus, der ligger og lyser som Aladdins hule.

Her er både antikviteter nye værker, som alle samlere drømmer om at få fingre i, og vi kommer med helt ind i hjertet af huset, som tiltrækker excentrikere, krejlere og kendere, for her er lidt for enhver smag. Auktionshuset kæmper en daglig kamp for at overleve og må forsøge at tilpasse sig nye markeder. For selv om den dynamiske boss Roger og hans loyale og dygtige medarbejdere gør alt, hvad de kan for at holde det gamle hus i live, kan de nye tider mærkes. 

En god handel

Der er også gensyn med de danske loppeprogrammer, 'Loppe Deluxe' og 'Fantastiske fund', der altid giver gode tips og ideer til, hvordan man gør en god handel. Vi oplever blandt andet den gode Kræmmer-Erik på udebane - han tager nemlig for første gang netop til Hjallerup Marked, og spørgsmålet er, om det for ham overhovedet er den lange køretur værd? 

Se 'FRIs store krejlerdag' lørdag 3. juni på direkte fra Hjallerup Marked fra klokken 15.00.