Fri

Efterårets nye programmer på TV 2 FRI

Allerede mandag 7. august har TV 2 FRI – som den første blandt de danske tv-kanaler – premiere på et af efterårets nye programmer.

TV 2 FRI fik i årets første seks måneder det bedste og stærkeste 1. halvår nogensinde – men TV 2s livsstilskanal ligger ikke på den lade side af den grund.

Som den første af de danske kanaler igangsætter TV 2 FRI sin efterårsplan allerede i næste uge, hvor efterårets første premiere, quizzen ’Krejlerkongen’, sendes mandag 7. august.

FRI sender nye afsnit af ’Krejlerkongen’ mandag-torsdag klokken 21.50 i de følgende uger – igen med Lasse Rimmer som veloplagt vært.

- TV 2 FRI formåede i forårsplanen at løfte både sening, share og dækning, og med succesprogrammet ’Beier bygger’ og ’FRIs store krejlerdag’ fik kanalen også en fin indgang til sommerplanen, siger planchef for TV 2 Networks og dermed for bl.a. TV 2 FRI, Mette Ernst Gravesen.

Nu er efterårsplanen lagt med bl.a. nye egenproduktioner på de områder, hvor FRI står stærkt – herunder hjemmet og rejser. 

Kærlighed for loppefund

TV 2 FRI har en særlig kærlighed for programmer om loppefund og den gode handel. Ud over i ’Krejlerkongen’ kan det opleves i et nyt dansk program med titlen ’Fantastiske hammerslag’, i udenlandske programmer om genbrug og lopper og i gensyn med ’Fantastiske fund’ og ’Sæt pris på dit hjem’.

TV 2 FRI fortsætter også traditionen med ekstra-programmer i forlængelse af populære TV 2-programmer. Efterårets af slagsen er ’Landmand søger kærlighed – ekstra’, og det har premiere tirsdag 15. august.

Ugen efter – tirsdag 22. august - er der premiere på programserien ’Hund søger hjem’.

Omkring en halv million danskere holder hund, men ikke alle hunde har et hjem, hvor de er elsket. I Danmark findes der nemlig mange hjemløse hunde – bl.a. i Dyreværnets internater.

Det vil TV 2 FRI gøre noget ved, og sammen med Dyreværnets hundetræner og adfærdsbehandler Nina Amdi vil tv-vært Lene Beier finde otte kærlige hjem til otte herreløse hunde.

Inspirerende rejser i Tyskland med Ulla Terkelsen - og rundt i Danmark

TV 2 FRI har gennem årene – og med succes – sendt Hans Pilgaard og Jørgen Leth på inspirerende rejser til Frankrig og Spanien, Troels Kløvedal har fortalt kulturhistorie fra både Danmark og Grækenland, og TV 2-korrespondent Ulla Terkelsen har vist rundt i Italien.

Næste rejsemål bliver Tyskland, hvor Ulla Terkelsen fra torsdag 24. august ser nærmere på det tyske folkefærd og på myter om vores tyske naboer.

Danmarks herligheder kommer i fokus i programserien ’Sæt pris på Danmark’, hvor du kommer rundt i vores land og opdager muligheder og steder, som ellers ikke finder vej til tv-skærmen.

I programmet dyster to kendte danskere om at gætte den rigtige pris på bl.a. overnatninger, spisesteder og aktiviteter.

TV 2 FRI kommer i efteråret også på besøg på Fanø i reportageserien ’Store drømme på Fanø’. Fanø er favoritdestination for mange danske entertainere, og begrundelsen findes bl.a. hos øens herlige beboere – heriblandt musiker og kunstner Johnny Madsen.

Der er mange flere elskelige typer på Fanø, og ’Store drømme på Fanø’ viser store begivenheder i et minisamfund med skæve dynamikker, stort gåpåmod, gæve fannikker og herlig humor på øen, hvor udkanten er både udsøgt og eftersøgt.

Nyt på kanalen i efteråret er konkurrenceprogrammet ’Hotelkampen’ med Cecilie Hother som vært.

Her tildeles tre par hver deres bygning i og omkring det idylliske Ærøskøbing, som de skal indrette som deres drømmehotel, og når hotellerne står klar, skal parrene drive hotellerne i en måned.

Gæsternes bedømmelser og månedens omsætning bestemmer, hvilket par der vinder 100.000 kroner til at starte deres eget hotel.