Spilleregler

Spilleregler

Hvad er Fuld plade?

Fuld plade er et bingospil bestående af 90 tal. I hvert spil udtrækkes et antal tal ved hjælp af forskellige forsøg, eksperimenter og andre slags taltrækninger, som Mikkel Kryger og science-eksperterne Søren Storm og Kasper Berthelsen laver i studiet.

I Fuld plade trækkes tallene på vidt forskellige måder, og tallene generes tilfældigt. Derfor kan det også forekomme, at det samme tal trækkes to gange. Skulle det ske, at vi trækker et tal, som allerede er trukket, bruger vi i stedet det næste tal i talrækken.

I Fuld plade spiller vi tre spil: 1 række, 2 rækker og fuld plade.

I spillet om 1 række har du bingo, når alle tallene på en vandret række er trukket. Når vinderen af første spil er fundet, går vi videre til at spille om 2 rækker.

Når vi spiller om 2 rækker, skal du have to vandrette rækker med udtrukne tal på samme spilleplade. Efter spillet om 2 rækker går vi videre til fuld plade, og så skal alle tallene på én plade været trukket, før du har bingo.

Hvad kan jeg vinde i Fuld plade?

Der er et væld af forskellige præmier i Fuld plade: køkkenmaskiner, smykker, gadgets, møbler, legetøj, sportsudstyr, cykler, ferieophold, oplevelser og rejser. På 1 række vil der være forskellige pakker, som bliver delt ud til de vindere, der kommer igennem til programmet.

På 2 rækker får man tildelt et antal forskellige præmier, hvis man er heldig og kommer igennem til programmet. Aftenens hovedvinder bliver fundet blandt dem, der har bingo på fuld plade, og her er der selvfølgelig de største præmier.

Hver uge udtrækker vi desuden ekstravindere blandt dem, der har bingo på fuld plade, men som ikke kommer igennem til programmet. De deltager alle sammen i en lodtrækning om et antal ekstrapræmier. Her får vinderne direkte besked.

Hvem kan spille med?

Alle kan spille med i Fuld plade. Det koster ingenting at være med, til gengæld er der ikke præmiegaranti, hvis du får bingo. Man vinder først, når man er en af de heldige, der bliver trukket ud, bliver ringet op og stillet igennem til tv-programmet.

Hvordan spiller jeg med?

Du kan spille med på f.eks. din computer, smartphone eller tablet. Dette gøres ved at trykke på tallene, når, og hvis de tal, du har på dine spilleplader, bliver trukket ud i tv-programmet. Du kan også printe dine plader og krydse tallene af, efterhånden som de bliver trukket ud i tv-programmet. Du kan selvfølgelig også skrive pladerne af i hånden.

Til hver udsendelse kan du hente nye spilleplader på fuldplade.tv2.dk. For at få dine spilleplader skal du én gang taste dit telefonnummer og dit fødselsår. Når du har gjort det, får du adgang til fem spilleplader.

Vær opmærksom på, at dit telefonnummer er tilknyttet dine spilleplader. Det betyder, at du KUN kan bruge dette telefonnummer, hvis du vil sende en sms, når du har bingo (se nedenfor under ’Hvis du har bingo’). 

Er mine spilleplader unikke?

Spillepladerne genereres ved hjælp af en tilfældighedsgenerator og er ikke unikke. Det betyder, at flere spillere kan have samme spilleplade. Det er derfor ikke sikkert, at du vinder en præmie, selvom du får bingo, da vi trækker lod imellem alle, der har bingo på samme nummer/plade.

Kun de spilleplader, der gives igennem fuldplade.tv2.dk, kan bruges til at deltage i spillet. Hver spilleplade har et kontrolnummer, der står på pladen. Hvis du skriver pladerne af i hånden, skal du huske også at skrive kontrolnummeret ned. 

 

Hvis du har bingo

Har du bingo på 1 række, 2 rækker eller fuld plade, skal du gøre opmærksom på, at du har bingo. Det kan du gøre på to måder:

1. Hvis du spiller online på din computer, smartphone eller tablet, kan du trykke på den orange knap "Bingo" på siden med dine spilleplader. Dit telefonnummer (som du har opgivet, da du fik dine spilleplader) vil derefter straks blive registreret, og du er nu med i lodtrækningen om præmier.

2. Hvis du har printet pladerne eller skrevet dem af i hånden, skal du sende en sms med teksten Bingo til 1234 (det koster 1 kr. + alm. sms takst). Det er en god ide at have sms'en klar allerede, når tv-programmet går i gang. Husk at sende sms'en fra det telefonnummer, som du har opgivet, da du hentede spillepladerne fra fuldplade.tv2.dk.

Vi trækker lod blandt dem, der således har gjort opmærksom på, at de har bingo.  

Hvis dit telefonnummer bliver trukket ud, kan du blive en af de heldige, der bliver ringet op og stillet igennem til tv-programmet, og det er først her, du har mulighed for at vinde præmier. Kommer du ikke igennem til studiet, har du heller ikke vundet nogen præmier, også selv om du har fået bingo og har været i telefonisk kontakt med tv-programmet. Du er dog stadig med i lodtrækningen om ekstrapræmier.

 

Kontakt


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til TV 2.