Flere end 40 TV 2-værter har ønsket dig godmorgen - her er de i dag

På fredag kan 'Go' morgen Danmark' fejre 20 års jubilæum. Kan du huske ansigterne på programmet gennem tiden?

En karriere som vært  'Go' morgen Danmark' kan føre til lidt af hvert.

Det kan de over fyrre værter på programmet gennem de seneste 20 år tale med om.

Nogle har brugt værtsrollen som springbræt videre i tv-branchen, mens andre helt har lagt journalistikken helt på hylden. 

- Jeg har siden 2014 arbejdet i sekretariatet i en Golfklub. Det er det bedste job jeg nogensinde har haft, fortæller Sarah-Cathrine Wandsøe, der var 'Go' morgen Danmark'-vært i 1998.

- Jeg har boet på øen Santorini i Grækenland i en årerække. Nu uddanner jeg mig til gestalt psykoterapeut på  Orø, siger færingen Torun Ellingsgaard, der ønskede danskerne godmorgen i løbet af 2005.

Se hvad alle de tidligere værter laver i dag i grafikken nederst. 

Ud i den store verden

Sarah-Cathrine Wandsøe og Torun Ellingsgaard er langt fra de eneste, der har bevæget sig langt væk fra programmet.

Journalisten Stéphanie Surrugue og komikeren Mette Lisby, der også har været værter på programmet, har i dag hjemme på den anden side af atlanten i USA.

Jeg blev voksen på programmet. Jeg startede, da jeg var 28, og alt hvad jeg har lært om tv, har jeg lært der. Det program har en særlig plads i mit hjerte.

Cecilie Frøkjær

Et af ansigterne bag programmets satsning på børn i 00'erne, Nicola Baier, tog helt til Malaysia og arrangerede svømning på hesteryg for turister, efter sin tid på programmet. 

Ole Stephensen og Synne Garff, der var blandt nogle af de tidligere værter, blev herhjemme, men har i stedet fundet nye eventyr som ejer af en butik, der sælger ting til katte og hunde, og chef i Bibelselskabet. 

Blev voksen for åben skærm 

For nogle vil værtsrollen i 'Go' morgen Danmark' aldrig rigtig forlade dem, uanset hvor mange gange, de skifter job.  

Efter ti år kunne jeg mærke, at arbejdstiderne var for udmattende.

Michael Meyerheim

-  For mig betød det 12,5 år på et program, som jeg virkelig elskede. Jeg blev voksen på programmet. Jeg startede, da jeg var 28, og alt hvad jeg har lært om tv, har jeg lært der. Det program har en særlig plads i mit hjerte, og man kommer ikke til at lave noget sjovere og mere varieret end det, fortæller Cecilie Frøkjær.

Hun er den vært, der har været længst tid på programmet.

Udmattende arbejde

Andenpladsen har Cecilie Frøkjærs medvært Michael Meyerheim. Sammen var de to de allerførste værter på programmet fra premieren i 1996 og ti år frem. 

- Efter ti år kunne jeg mærke, at arbejdstiderne var for udmattende. Det var sjovt at være på, men det fyldte for meget resten af døgnet, siger Michael Meyerheim og gætter på, at det blandt andet er arbejdstiderne der gør, at der har været over fyrre værter på programmet gennem 20 år. 

I dag har Michael Meyerheim fået mere almindelige arbejdstider som vært på TV 2 Charlie. 

Gå på opdagelse i Go'-familien og se, hvor alle værterne er i dag: 

De har været værter på Go' morgen Danmark - og det laver de i dag
I løbet af de sidste 20 år har over 40 værter ønsket danskerne godmorgen. Hvem husker du?