GO'

Felix Smith bliver ny vært på ’Go’ aften Danmark’

I foråret vil værten få travlt, når han både kan opleves i ’Danmark har talent’ og i ’Go’ aften Danmark’.

Snart vil seerne få et nyt, men velkendt ansigt at se, når de tænder for ’Go’ aften Danmark’.

Den 1. februar 2018 bliver 41-årige Felix Smith nemlig vært på programmet.

Selvom jobbet er nyt for ham, er den garvede vært dog ikke helt på udebane.

- Det er en disciplin, der minder meget om noget, jeg har beskæftiget mig med før – det er bare tidspunktet på dagen, der er anderledes, siger Felix Smith, der tidligere har været vært på ’Weekend weekend’, og som startede karrieren på ungdomsprogrammet ’Rundfunk’.

Kiggede op på studiet

Lige netop ’Go’ aften Danmark’ er noget, Felix Smith har drømt om, siden han første gang trådte frem på skærmen i 2003.

- ’Rundfunk’ var jo sådan set en ungdomsudgave af ’Go’ aften Danmark’, og det blev også optaget på Hovedbanegården, bare et andet sted. Jeg kan huske, at jeg stod og kiggede op på de voksne deroppe under taget, og nu er jeg selv blevet en af de voksne, siger han.

Jeg frygter de første par måneder, hvor jeg både skal lave ’Danmark har talent’ om lørdagen og være ny på job i hverdagene

Felix Smith, kommende vært på 'Go' aften Danmark'

Tv-værten fortæller, at det er de personlige fortællinger, han især ser frem til at dele med seerne.

- Jeg glæder mig til at møde en masse spændende mennesker og fortælle gode historier. Man får lov til at være med til at udvælge de historier, der måske ikke skal i nyhederne, men som stadig skal have opmærksomhed, siger han.

Også vært på ’Danmark har talent’

Felix Smith fortæller også, at det er et vigtigt faktum for ham, at ’Go aften Danmark’ bliver sendt live.

- Jeg elsker live-fjernsyn. Det er en anden nerve, man går på arbejde med, når man ved, at det er lige nu og direkte og her, det sker, siger han.

Det faktum, at programmet bliver sendt live, giver dog også lidt udfordringer for den kommende vært.

- Jeg frygter de første par måneder, hvor jeg både skal lave ’Danmark har talent’ om lørdagen og være ny på job i hverdagene, siger han.

- Men jeg glæder mig.

Felix Smith overtager jobbet fra Michèle Bellaiche, der stopper på ’Go’ aften Danmark’ ved udgangen af januar.