GO'

Konkurrencebetingelse og præmier i 'Go’ aften LIVE - endelig hverdag'

Herunder finder du konkurrencebetingelserne for at deltage i konkurrencen afholdt i TV 2-programmet Go' aften LIVE.

KONKURRENCEN

Fra uge 39 i 2020 og i resten af 2021 afholder Go’ aften LIVE en konkurrence, hvor man næsten hver uge kan vinde en præmie, hvis man ud fra en ledetråd kan gætte navnet eller navnene på mandagens hemmelige gæst eller gæster.

Konkurrencen finder sted fra mandag morgen til samme aften på 'Go’ morgen Danmark og Go’ aften LIVE's Facebookside, hvor seerne kan gætte med på, hvem aftenens gæst i 'Go’ aften LIVE' er.

I udsendelsen kan man, inden gæsten afsløres klokken 17.25 på TV 2, få flere ledetråde og dermed øge chancen for at gætte rigtigt.

Konkurrencen slutter, når aftenens gæst afsløres i 'Go’ aften LIVE' mandag aften, og ugens vinder findes ved lodtrækning blandt de rigtige svar på Go’ morgen Danmark og Go’ aften LIVE's Facebooksider og afsløres i udsendelsen samme aften eller på Facebook.

Hver uge kan man vinde forskellige præmier udstedt af Small Danish Hotels, Coop A/S, Silvan A/S og Tivoli København. Nordisk Film TV betaler gevinstafgiften og vil derfor indhente personoplysninger hos vinderen. Nederst kan du læse mere om de præmierne, der udloddes.

KONKURRENCEVILKÅR

Det er gratis at deltage i konkurrencen, og konkurrencen er offentlig.

Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen.

Medarbejdere ved TV 2 og Nordisk Film TV og deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Du kan deltage med ét rigtigt gæt pr. ugekonkurrence. Flere rigtige gæt i samme ugekonkurrence fra samme person udløser således ikke flere lod.

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle rigtige svar, som senest er offentliggjort på Go’ morgen Danmark og Go’ aften LIVE's Facebooksider inden aftenenes gæst/gæster er afsløret i aftenens program.

Konkurrencevinderen kontaktes direkte af Nordisk Film TV enten via Facebook/Messenger eller telefonisk. Af administrative årsager har vinderen, når vedkommendes navn er annonceret på tv, 72 timer til at kontakte Nordisk Film TV med henblik på at modtage præmien. Hvis tidsfristen ikke overholdes kan Nordisk Film TV vælge ikke at uddele præmien.

Hvis du vinder konkurrencen, accepterer du, at Nordisk Film TV må nævne dit fulde navn og vise dit profilbillede fra Facebook i Go' aften LIVE, på Go' aften LIVEs facebook- og Instagramside og TV 2s platforme i øvrigt, herunder TV2.dk, samt tagge dit fulde navn på Go’ morgen Danmark og på Go' aften LIVEs profiler på Facebook.

Hvis du vinder, accepterer du også at stille op til et live interview, og at Nordisk Film TV/TV 2 erhverver alle rettigheder til at dette interview kan udsendes og genudsendes på alle medier og platforme, herunder på alle TV 2s tv-kanaler og TV 2 Play og TV 2’s profiler på de sociale medier, som f.eks. Facebook og Instagram.

Nordisk Film TV A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne/præmien eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt, og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien, uden at du kan gøre krav gældende mod Nordisk Film TV eller TV 2.

Forsøg på snyd eller brug af falsk identitet vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Nordisk Film TV forbeholder sig retten til at trække eventuelle præmier tilbage, som er vundet i strid med disse vilkår.

ANSVAR

Nordisk Film TV A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet.

Derfor fraskriver Nordisk Film TV A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

DIVERSE

Har du spørgsmål til konkurrencen eller til disse vilkår, kan du kontakte: go@tv2.dk.

Udbyder af konkurrencen er: Nordisk Film TV A/S, Mosedalvej 14, 2500 Valby.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

PRÆMIER

Præmierne udstedt af Small Danish Hotels har en værdi på mellem 1000 og 2000 kroner. De er uddelt som gavebeviser til ophold på hoteller i Danmark, som skal indløses direkte hos det enkelte hotel. Nordisk Film TV betaler gevinstafgiften og vil derfor indhente de nødvendige personoplysninger ved gevinst.

Præmier uddelt af Københavns Tivoli har en værdi på omkring 1900 kroner og består af 5 x entrébilletter og 5 x turpas. Nordisk Film TV betaler gevinstafgiften og vil derfor indhente de nødvendige personoplysninger ved gevinst.

Præmier uddelt af Sengefabrikken uddeles som gavekort. Præmien har en værdi på 2000 kroner. Nordisk Film TV betaler gevinstafgiften og vil derfor indhente de nødvendige personoplysninger ved gevinst.

Præmier uddelt fra Skagenfood Abonnement er en Favorit måltidskasse leveret til hoveddør i fire uger. Præmien har en værdi af 2796 kroner. Nordisk Film TV betaler gevinstafgiften og vil derfor indhente de nødvendige personoplysninger ved gevinst.

Præmier uddelt af Legoland A/S består den 19/4 af: Et sæsonpas gældende for fem personer - til en værdi 2.995 kroner.

Den 26/4 består præmien af: Et gavekort til et ophold i Legoland med overnatning. Gavekortet består af en overnatning på Hotel Legoland i Billund inklusiv morgenmad og to dages adgang til alle forlystelser i Legoland. Opholdet har en værdi af 5000 kroner.

Nordisk Film TV betaler gevinstafgiften og vil derfor indhente de nødvendige personoplysninger ved gevinst.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre vare/ydelser.