Livet efter serien: Beverly Hills 90210

16x9

Serien om de rige teenagere i Beverly Hills blev vist i tv første gang fra 1990 til 2000. Succes-serien er netop blevet genoplivet med hel flok nye - og et par enkelte af de gamle skuespillere. VIP TV 2 har set nærmere på, hvordan det er gået stjernerne fra serien siden.

Brandon Walsh:
Jason Priestley, 39 år.

Har haft roller i en række tv-serier, siden han droppede serien i 1998. Han har blandt andet spillet blodtørstig kvindemorder i serien "Medium" og instrueret serien "Den syvende himmel". I 1999 giftede han sig med en sminkør og i 2005 giftede han sig igen med Naomi Lowde, som også er sminkør.

Brenda Walsh,
Shannen Doherty, 38 år.

Havde stor succes i serien "Heksene fra Warren Manor" og har spillet med i en række tv-film, herunder "Another Day", "The Rendering" og "Hell on heels - the battle of Mary Kay". I 2006 havde hun hovedrollen i dokusoapen "Breaking Up With Shannen Doherty". Hun spiller igen Brenda Walsh i den nye version af Beverly Hills.

Kelly Taylor,
Jennie Garth, 37 år.

Har lige siden været meget aktiv skuespiller, producent og instruktør. Hun har blandt andet spillet rollen som Valeri Tyler i serien "What I Like about You" som også har været vist på dansk tv. Privat er hun gift med skuespilleren Peter Facinelli, som hun har tre døtre med. Hun spiller igen Kelly Taylor i den nye 90210-serie.

Donna Martin,
Tori Spelling, 35 år.

Har spillet med i flere film som "Scream 2", "Scary Movie 2" og "50 Ways to Leave Your Lover". Privat er hun gift med Dean McDermott. Sammen har parret optrådt i reality-serien "Tori & Dean - Inn Love", hvor de skulle drive en Bed & Breakfast sammen. Tori Spelling er som bekendt datter af manden bag Beverly Hills og en lang række andre succes-serier, Aaron Spelling. Siden hans død har Tori haft et længervarende skænderi med sin mor. Det er blandt andet beskrevet i hendes bøger "sTORI Telling" og "Mommywood", som netop er udkommet. Hun gæsteoptræder også i den nye serie.

Steve Sanders,
Ian Ziering, 44 år.

I 2006 vandt han prisen for bedste skuespiller på filmfestivalen i Monaco for sin rolle i filmen "Stripped Down". Året efter høstede han igen roser for sin optræden i den amerikanske udgave af Vild med dans. Han har desuden lagt stemme til videospil og medvirket i en række film og tv-serier. I 2002 blev han skilt fra sin kone Nikki Schieler.

Dylan McKay,
Luke Perry, 43 år.

Har medvirket i en række tv-serier og film siden han forlod serien i 1995. Han spillede blandt andet pastor Jeremiah Cloutier i fængsels-serien "Oz" og havde en mindre rolle i Spin City og Luc Bessons Det Femte Element. Derudover har Perry spillet fimset fuglekigger i serien Will & Grace og blev for nylig genforenet med Jennie Garth i serien "What I Like About You". I 2003 blev han skilt fra modellen Rachel "Minnie" Sharp, som han har to børn med.

David Silver,
Brian Austin Green, 35 år.

Forsøgte sig, ligesom sit Beverly-alter ego, i en periode som musiker. Musik-karrieren tog aldrig fart og han vendte tilbage til skuespillet. Han har blandt andet haft roller i tv-serier som "Sabrina - en teenageheks" og medvirket i enkelte afsnit af "CSI". Han er lige nu aktuel på dansk tv i serien "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", som ikke har haft den store succes i USA og derfor allerede har fået kniven af tv-selskabet. Der verserer i øjeblikket rygter om et muligt 90210-comeback.

Andrea Zuckerman/ Vasquez,
Gabrielle Carteris, 48 år.

Forlod serien for at starte sit eget, politisk korrekte talkshow "Gabrielle". Showet blev ingen succes og blev pillet af programmet efter blot én sæson. Hun har siden hovedsagligt lagt stemme til tegnefilm og computerspil. I 2006 kom hun til skade under optagelserne til en tv-film i Canada. Hun var lammet i den ene side af ansigtet og havde svært ved at tale i de følgende seks måneder. Privat er hun gift med børsmægleren Charles Isaacs, som hun har to døtre med.

Valerie Malone,
Tiffani Amber-Thiessen, 35 år.

Er stadig lige så hot som dengang. I 2007 havnede hun på en 29. plads på FHMs liste over verdens mest sexede kvinder.
Hun har siden spillet med i en del forskellige tv-serier, herunder "To fyre, en pige og et pizzaria". Hun fik sågar tilbudt rollen som Shannen Dohertys afløser i "Heksene fra Warren Manor".
På privatfronten har hun haft en omtumlet tilværelse. I en årrække dannede hun par med Brian Austin Green og havde i 1997 et kort forhold til Jason Priestley. I marts 1999, begik hendes daværende kæreste, David Strickland, selvmord.