Joan Ørting: Jeg elsker begge mine mænd

Er det godt eller skidt for parforholdet at tage sig en elsker?

Det har sexologoen Joan Ørting og hendes elsker Alex Vartman sat sig for at udforske - med ægtemanden Carsten Islington fulde accept.

Joan Ørting og hendes elsker gæstede i går Go'aften Danmark, og her fortalte de åbenhjertigt om deres forhold, deres fantastiske tantriske sex og ikke mindst om Carsten Islingtons rolle i det kontroversielle forhold.

Forargelse
Trekants-konstellationen har vakt stor opsigt og forargelse - ikke mindst fordi Joan Ørting har valgt at gå til pressen og fortælle åbent om elskeren, ægtemanden og deres sex og følelser.

"Jeg vil være åben og fri, så vi også kan gå på en restaurant uden at nogen står og tager billeder af os. Det er normalt, og det er naturligt, og det er det, jeg har valgt," siger Joan til Michèle Bellaiche.

Men er det også dét, ægtemanden Carsten Islington har valgt?

Hvad siger ægtemanden?
Joan og Alex lægger ikke skjul på, at deres forhold også bygger på følelser - det handler ikke kun om sex. Dermed skulle man tro, at forholdet kunne blive ekstra svært at sluge for ægtemanden på sidelinien.

Ifølge Joan Ørting har Carsten det helt fint og problemfrit med Alex' og hendes forhold: "Carsten er ikke den jaloux type," siger hun i Go'aften Danmark.

Og der er tilsyneladende noget om snakken. Her til morgen var han og Joan gæster i Go'morgen Danmark, og her fortalte han åbenhjertigt, at han havde det fint med Joans sidespring. Faktisk har det skabt en ny gnist i deres forhold. Hvem ved, om Carsten en dag bliver inviteret med ind i den tantriske elskovsrede? Alex afslørede i Go'aften Danmark i går, at han i hvert fald ikke er afvisende over for idéen.

Mener du, at det er ok at tage sig en elsker, og ville dit forhold kunne bære samme åbenhed, som den Joan Ørting og Carsten Islington har i ders? Skriv en kommentar her på siden.