Mary trækker i gummistøvlernes Rolls Royce

Kronprinsesse Mary trækker i gummistøvlernes Rolls Royce, men der er mange andre slags at vælge mellem her til efteråret. Se et udsnit her

Kronprinsesse Mary trækker i gummistøvlernes Rolls Royce af mærket Le Chameau, men der er mange andre slags at vælge mellem her til efteråret. Se hvordan du kan være med på moden i gummistøvler.

Efteråret har gjort sit indtog og med det også regnvejret. Det betyder dog ikke, at du skal trippe rundt med våde fødder eller give afkald på at være fiks om fødderne. Der er nemlig masser af smarte gummistøvler på markedet.

Mens Kate Moss for år tilbage gjorde Hunter-gummistøvlerne trendy og siden da har fået adskillige andre stjerner ned i det klodsede fodtøj, så slår kronprinsesse Mary nu et slag for en anden gummistøvle-stil.

Mary hælder nemlig til de mere autentiske jagt-inspirerede gummistøvler af mærket Le Chameau, som hun sammen med hertuginde Kate Middleton, der også bruger denne støvle, er ved at gøre trendy.

Hvis du ikke er til den royale Rolls Royce indenfor gummistøvler, Le Chameau, så er der denne sæson også mange andre modeller at vælge imellem. Og i indslaget nedenfor viser moderedaktør fra Eurowoman, Pernille Teisbæk, hvordan du kan være med på moden i gummistøvler.

Produktliste:
Givenchy fra Notabene, 2.300 kr.(RIDESTØVLE)

Marc By Marc Jacobs, 1200 kr. (BIKERSTØVLER)

Jimmy Choo fra Kassandra, 2.200 kr. (SORTE MED GULD)

Gucci, 1.675 kr. (SORT MED HÆL)

Aigle hos Urban Factory, 999 kr. (GRØN MED SNØRRE)

Le Chambeau fra Apair, 799 kr. (KORTE GRÅ) + ( ET PAR GRØNNE LANGE, SOM MARY ER SET I)

Dafna, 600 kr. (SORT ENKEL RIDESTØVLE)

Burberry, 2.195 kr. (TERNEDE)H&M, 149 kr. (BØRNE)