De 7 mest pinlige ting, som kvinder rødmer over

16x9

Du er til firmafest, og I skal rigtig komme hinanden ved. Derfor har chefen fundet på, at I skal gå rundt i ring og give hinanden store bamsekrammere. Til din store forskrækkelse opdager du, at du lugter kraftigt af sved - åh, hvor pinligt!

Bare tanken om et sådant scenarium kan få det til at løbe iskoldt ned ad ryggen på de fleste kvinder. Vi vil nemlig gerne have kontrol over tingene, og når kroppen så spiller os et uforudset puds med ukontrollerbare lyde og lugte, ja, så får vi lyst til at løbe skrigende bort.

Men hvad er egentlig det allermest pinlige, vores krop kan udsætte os for? Vi har fundet de syv kropslige funktioner, som kvinder rødmer allermest over - læs med her, måske kan du nikke genkendende til noget af det - sådan helt i smug naturligvis:

Fordøjelsesproblemer
Der er ingen tvivl om, at fordøjelsesproblemer topper på listen over pinlige emner hos kvinderne. Vi kvinder har simpelthen ikke let ved at tale om afføring og andre fordøjelsesmæssige komplikationer - ikke engang med vores læge, hvilket jo kan være ganske upraktisk.

Svedlugt
Én ting er at svede tran på motionscyklen eller under løbeturen, én anden er at sidde helt stille på sin kontorstol med svedperler glinsende på overlæben og klamme skjolder på blusen. Der er formentlig en god hormonel forklaring på dit problem, men alligevel: Det er altså bare pinligt.

Svamp i underlivet
Vi taler nødigt om det, men helt ærligt - alle kvinder kender til problemet. Overraskende mange synes dog, at det er så pinligt, at de dårligt nok tør tale med deres læge om det.

Dårlig ånde
Hvis du børster, renser og skrubber dine tænder og din kæreste alligevel trækker sig næserynkende væk, når du forsøger at kysse ham, så har du nok et pinligt problem - og det kan ikke skrubbes væk. Overraskende nok skyldes dårlig ånde sjældent dårlig mundhygiejne. Årsagen til problemet kan f.eks. skyldes rygning, bestemte madvarer eller en infektion - men det gør det jo ikke mindre pinligt!

Uønsket hårvækst
De fleste kvinder får kun hår dér, hvor de skal. Men nogle oplever, at de pludselig får uønsket hårvækst på overlæben, på kinderne, mellem brysterne, på maven eller inderlårene - og så er det pludselig knap så sjovt. Selv om du synes, det er pinligt, så opsøg en læge. Den uønskede hårvækst kan skyldes en hormonel ubalance, som kan afhjælpes.

Av, sex gør ondt
Det er ikke noget, vi snakker om, men sex kan godt gøre ondt. Og hvis du ikke selv har et oplagt svar på hvorfor, så er det en god idé at opsøge din læge - også selv om du har allermest lyst til at lade være.

Ufrivillig vandladning
Eller sagt på en anden måde: Du tisser i bukserne. Og det er altså også pinligt, for du føler dig sikkert hverken gammel eller grå, så hvorfor sker det lige for dig? Det kan der være mange grunde til - måske har du født for nylig? Før du skamfuldt kravler op til din læge og beder om hjælp, kan du forsøge dig med masser af knibeøvelser - måske kan de afhjælpe problemet og spare dig for et pinligt lægebesøg.

Kilde: Women's Health