Ni kneb, der vækker vilddyret i din mand

16x9

Hvis din mand har mistet sexlysten, er der ingen grund til at vente på, at han selv skal live op igen

Mange mænd løber ind i perioder, hvor de har nedsat sexlyst eller slet ingen lyst.

Men der er ingen grund til at gå og vente på, at han selv skal live op igen. Her er nogle råd til, hvad du selv kan gøre for at bringe ham ud af sex-dvalen.

1. Føl dig sexet, og du vil være sexet
Hjernen er vores største kønsorgan, og god sex begynder derfor i hjernen. Overbevis dig selv om, at du er vanvittig sexet, og han vil føle det samme. En kvinde, der udstråler selvtillid, virker meget tiltrækkende på mænd. Når du også på det seksuelle plan tror på dig selv, og husker at vise det, vil din selvtillid virke æggende på din mand.

2. Koncentrer dig om ham
Glem alt om dit udseende og gå på krops-opdagelse. Find ud af, hvad han kan lide, og stimuler hans følsomme steder, så meget du kan. Lad ham føle sig som en tilbedt konge.

3. Betragt din seksualitet som en hellig gave
Ingen anden elsker, rører og kysser nøjagtig som du. Derfor skal du nyde din lyst, som den er.

4. Gør det ved ham, som du gerne vil have, han skal gøre ved dig
Bemærk, hvordan han rører ved dig og kysser dig på kroppen. Er det hårdt, blødt, vådt, bidende? Han gør det sandsynligvis på en måde, som han også selv kan lide. Så gør det samme ved ham.

5. Mænd tænder på nøgenhed, så vis dig for kæresten
Drop det der med dyne og slukket lys. Vis dig nøgen og gem det lange nattøj langt væk. Men sørg for ikke at kamme over. Du skal ikke nødvendigvis gå nøgen rundt i lejligheden og støvsuge om vinteren. Det vil virke påtaget og frastødende på en mand i dyb sex-dvale.

6. Opbyg en god stemning ved at fortælle ham om din lyst
Du behøver ikke at fortælle, hvad du konkret kunne tænke dig, at I skal gøre sammen. Sig simpelthen, at du har drønhamrende lyst til ham. Men lad være med at smøre for tykt på, hvis du aldrig nogensinde før har talt på den måde.

7. Drop forventningerne om superelskeren med de uendelige lyster
Indstil dig på, at selv din mand har ret til et par dages pause. Men forvent ikke, at det alene vækker hans lidenskab - der skal mere til.

8. Giv udtryk for din fascination af mandekroppen
Fortæl ham, at han er lækker, eller at du bliver ophidset af at se på hans nøgne krop. Men lad være med at overdrive. Det understreger blot din desperation og gør ham irriteret.

9. Bare gør det!
Træk stille og roligt bukserne af ham. Kæl for ham og elsk ham. Men husk på, at mænd generelt er vant til at være de aktive. Derfor må du prøve dig frem og lægge mærke til hans reaktion.