Morgenvært Lisbeth Østergaard

16x9

Vært på Go'morgen Danmark siden 2010. Først på Go'Sommer og nu som vikar for Ida Wohlert på Go'morgen Danmark.

30-årige Lisbeth Østergaard startede sin karriere på Radio Silkeborg i 1996 og arbejdede sig op gennem de østjyske radiokanaler inden hun endte på P3. Derfra gik turen videre til TV 2 Radio som Lisbeth Østergaard var med på fra start.

"Men det gik jo ikke så godt," konstaterer Lisbeth Østergaard, og tilføjer, at det var "pisseærgerligt, for det rigtig god radio."

Da radioen lukkede blev hun spurgt, om hun da ikke kunne tænke sig at blive vært på Zulu Djævleræs.

"Hvorfor ikke?" tænkte hun, og pludselig stod hun på Nysumbanen ved Hobro med biler fræsende omkring sig.

Kendte, politikere og helt almindelige mennesker
Det ene værtsjob tog det andet, og sidste sommer endte hun på Go'morgen Danmark. Først i sommerudgaven Go'sommer i Tivoli og senere i studiet på Hovedbanegården, hvor Go'morgen Danmark sendes fra. Og det har hun ikke fortrudt.

"Det bedste ved Go'morgen Danmark er, at det er så alsidigt. Jeg kan gå fra at lave indslag om tunge politiske emner til interviews med pårørende til udsendte soldater og sæsonens mode. For jeg bliver selv klogere på den måde," siger Lisbeth Østergaard.

Ønske: strip til morgenkaffen
Lisbeth Østergaard har interviewet statsminister Lars Løkke Rasmussen, Anja Andersen, Frederik Fetterlein samt et utal af andre kendte og helt almindelige mennesker. Men hvis hun selv skal pege på en person, hun mangler, er det den amerikanske stripteasedanserinde Dita von Teese.

"Hun er for vild. Hun er ufattelig smuk og har en sindssyg historie. Det kunne være ret blæret at interviewe hende og så få hende til at give et show bagefter. Men det går nok ikke," funderer Lisbeth Østergaard.

"For det kan godt være, at seerne ville få morgenkaffen galt i halsen, hvis hun dansede rundt, smed tøjet og badede i et stort champagneglas."